Dopis čtenáře: Hrůzostrašná cesta na Vítězné náměstí

Vážení,

dnes jsem jel s vnukem do nemocnice Motol na převaz. Měli jsme termín v 8:00 hod.

Vyjeli jsme ze Suchdola v 7:00 a dojeli jsme po hrůzostrašné cestě do nemocnice v 8:35 hod.! Po 45 letech ježdění po Praze 6 jsem něco tak hrozného nezažil. Všechna auta s okolí Suchdola se řítí po Kamýcké do Dejvic na Kulaťák, aby se dostala do tunelu Blanka. Fronta od Kamýcké přes Jug. partyzánů se téměř nehýbala.

Kulaťák69  Kulaťák12

Otočil jsem vůz směrem na Horoměřice, ale všude zácpa a zácpa. Nemohli jsme se dostat ani na jednu hlavní silnici a nervy tekly. Že nás pak nechal pan doktor čekat a tvářil se uraženě, se dalo předpokládat.

Zpátky jsme proto jeli po Plzeňské na Smíchov a do tunelu a k našemu překvapení smíchovský tunel i tunel Blanka byly poloprázdné. Jinými slovy Blanka neslouží občanům Prahy 6, ale přespolním ze severu a jihu, a pro nás je to katastrofa.

Doporučuji zítra si přivstat a jet se podívat na cestu ze Suchdola na Vítězné náměstí. Jedině, co pomůže, je urychlená dostavba obchvatu Prahy, zejména silou prosadit průjezd dálnice pod Suchdolem a tím odklonit auta z centra Prahy 6.

Je mi jasné, že v Suchdole jsou proti všemu, je to neštěstí nás obyvatel, ale pan starosta je posedlý vidinou, že bude za hrdinu, když okruh nepovolí.

Pokud to nedokážete, najměte si prosím odborníky třeba ze zahraničí, protože nemůžete po paní Kolínské chtít, aby něco řešila, když nemá příslušnou odbornost a dlouhodobé stavební zkušenosti.

S pozdravem,
Ing Vladimír Michálek

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna