Ilustrace veřejné dopravy

Cesta stovek Suchdoláků do Dejvic, případně metrem dál a zase zpět, je už po desetiletí spojena se stovkami, později tisíci a nyní desetitisíci studentů České zemědělské univerzity. Kdo se tím směrem nevydává, případně tudy jezdí autem, může se podívat na podobu uzlových míst této přepravy.

Jistě je to téma pro rozhovor s představitelem Dopravního podniku hl. m. Prahy a.s., podobně jako s funkcionáři firmy Ropid, organizátorkou Pražské integrované dopravy, což čtenáře Suchdolských novin čeká. Byť že v tomto případě půjde ještě delší čas spíš o veřejnou informovanost, než o oznámení naděje, že se cosi výrazně změní. Kdoví, zda s možností tramvajové dopravy…

Nicméně do fotogalerie života lidí z Městské části Praha – Suchdol tyto snímky patří. Podobně, bohužel, jako obrázky z úplně zastaveného Vítězného náměstí a šnůr aut směrem k tunelu i z Prašného mostu od tunelu Blanka.

Uvidíme, za tři, za pět let, nakolik se záběry cestujících dopolední i odpolední špičky promění. Směrem od zastávky ČZU „do města“, s přestupem z autobusu na stanici Nádraží Podbaba až do finále u tzv. Kulaťáku.

Galerii si můžete prohlédnout ZDE.

 

Foto František Cinger

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna