Bermudský trojúhelník na Praze 6

Vážená redakce Suchdolských novin,

tak jako letadla letící nad Bermudským trojúhelníkem se náhle a překvapeně zřítí do moře tak i majitelé domů v trojúhelníku městských částí Suchdol, Lysolaje a Sedlec mají pocit, že se propadají do nekonečné špíny a naprostého nezájmu všech tří uvedených městských částí.

V létě nekonečné mračno prachu ze skládky, která vyrostla do nebetyčné výše v těsném sousedství obytných domů.

V zimě neposypané silnice a neprůjezdné tahy do kopce.

V létě i zimě chybějící chodník k zastávce autobusu. Chodník sice je na druhé straně, ale není vyznačen pruh pro pěší a auta, která se řítí do kopce rychlostí přes 90km/hod. nedávají šanci dostat se na chodník.

Ještě k té zimě: je železnou pravidelností, že když napadne sníh auta technických služeb solí hlavní tah, ale nikdy nespustí radlici, aby odsunuli blátivou směsku na krajnici vozovky. Když vidím jak v jinde v republice běžně odhrabují sníh pomocí spuštěné radlice, tak se ptám proč to v Praze nejde?

Jinak ale k závažnějšímu tématu kterým je doprava.

Je to už únavné, když v rádie či televizi slyšíme, že problém ucpané tepny k Vítěznému náměstí odstraní až vybudování okruhu silnice přes severozápadní část Prahy.

Všichni o tom mluví, ale nic se neděje. Zajímalo by mně jakou iniciativu vyvíjejí zodpovědní pracovníci za dopravu na všech úřadech, kteří jsou placeni z našich daní, že se jen hovoří a nic se neděje.

Zdá se, že jedině ministr Ťok je schopen zajistit realizaci této zásadní komunikace pokud to nebude úkol pro presidenta republiky, který se jako jediný nebojí jasně definovat řešení jakékoliv problematiky.

To by tak bylo pro dnešek všechno, odcházím odhazovat sníh ze silnice, abych se vyhrabal do civilizace.

 

S pozdravem
Ing Vladimír Michálek

Váš komentář ( 1 )

  1. / OdpovědětHasák
    Joo pane já s vámi souhlasím, ale nemyslím si, že je závada někde na magistrátu či MČ P6 nýbrž na radnici dotčených obcá, které všemožně blokují dostavbu obchvatu. Ono by stačilo hájit zájem všech obyvatel a ne si hrát na svém písečku jako pan starosta Hejl a nemít ze suchodla vesnici s hliněnými silnicemí a rozpadlými chodníky, ale komu není radno tomu se musí pomoci od VÁLU!!!

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna