Kdo se zajímá o provoz na Kamýcké ulici?

Ve čtvrtek 25. února byl fotograficky zachycený provoz od 8.25 do 9.10 po celé délce Kamýcké ulice takový, jaký bývá ve všední dny běžně od 6.45 do konce dopolední špičky a znova od zhruba 15 hodin, to se zpravidla stejný počet aut vrací nazpět.

Jistě na to měla v tu chvíli vliv nehoda u mostů směr Lysolaje dole u Vltavy, nakonec řidič z druhé strany Kamýcké narazil do druhého vozidla, i levým světlem do stromu na levé straně silnice při cestě od Kozích hřbetů k Suchdolu. Situace ale připomíná aktuální otázky: Kdo se odpovědně zajímá o provoz na Kamýcké ulici?

DSC00012 07

Jak se během projednávání žaloby MČ Praha – Suchdol a dalších jedenácti městských částí a obcí Středočeského kraje, plus šesti občanů z Černého Mostu, Dubče, Běchovic, Dolních Počernic a Suchdola proti Hlavnímu městu Praha za zrušení aktualizace Zásad územního rozvoje Hl. města Prahy, týkající se zamýšlené stavby Nové paralelní vzletové a přistávací dráhy letiště Václava Havla Praha – Ruzyně, dozvěděl senát Městského soudu, suchdolská radnice nechala zpracovat odborný posudek o vlivech plánované stavby okruhu na území obce, včetně kaňonu u Sedlce, který je významnou chráněnou evropskou lokalitou.

DSC00049 DSC00018

Existuje však studie vlivu provozu Kamýcké ulice na obyvatele Suchdola?
Jaký je vliv plánovaného okruhu, kdy se v pátek rozhodne o žalobě vedené rovněž Suchdolem proti Hl. m. Praze i v této otázce, na provoz na Kamýcké ulici?
Kdo jsou v této věci partneři vedení MČ v této otázce? Správa silnic a dálnic, okolní obce, ČZU, Praha 6? Bylo s nimi v té věci jednáno?

Redakce bude i tuto otázku ovlivňující život suchdolských občanů nadále sledovat.

 

Foto. F. C., najdete v galerii ZDE

Váš komentář ( 1 )

  1. / OdpovědětJosef Mikulik
    Však si takové stau Suchdol zaslouží, když neustále blokuje stavbu okruhu Prahy. Jen tak dál a ještě větší stau.

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna