Na Sedmičce slaví apríla sedmého

Vedení sedmé pražské městské části se rozhodlo přistoupit k zajímavému experimentu. Na 7. dubna připravilo překvapení nejen pro občany Prahy 7, ale také pro zaměstnance úřadu. Starosta, členové rady a tajemník úřadu se totiž na jeden den ocitnou v roli řadových úředníků a budou vyřizovat jejich agendu.

„ Když za mnou poprvé přišli kolegové z oddělení komunikace s tímto nápadem, byl jsem trochu překvapený. Ale na druhou stranu je to výzva – odložit na den starostování a zažít si na vlastní kůži  den „v terénu“. Velkým tématem je pro mne čistota v Praze 7. Proto vyjedu uklízet do ulic a věřím, že po „směně“ budu mít spoustu podnětů k dalšímu vylepšení,“  říká Jan Čižinský starosta MČ Praha 7.

Kromě starosty Jana Čižinského se přímo do terénu vypraví také radní pro rozvoj Lenka Burgerová, která společně se sociální pracovnicí bude provádět šetření u klientů odboru. Přímo na úřadě městské části pak u výdeje parkovacích karet potkáte například místostarostu Ondřeje Mirovského, Silvii Kratochvílovou na podatelně, Kamila Vavřince Mareše na Czech pointu nebo Hanku Třeštíkovou v Informačním centru Milady Horákové.

 

Kamila Matějková,
manažerka komunikace Městské části Praha 7

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna