Komentář: Slavoj Suchdol vs. Sparta Košíře

V sobotu 9.4. pro nás začala jarní část mistrovské sezóny 2015/2016. Prvním soupeřem nám byl tradiční rival, a to tým Sparty Košíře.

Po zimní přestávce jsme byli plni očekávání, přestože příprava nebyla z naší strany příliš povedená. Potýkali jsme se s mizernou docházkou na trénincích a ani přípravné zápasy nevěstily nic dobrého. Dokonce dva zápasy jsme museli na poslední chvíli odřeknout.

Během pauzy došlo v našem týmu k několika změnám. Hráčský kádr rozšířili hráči Mechl Jakub, Zatrapa Michal a Riedel Tomáš. Naopak kvůli zranění vypadl Procházka David, který by se měl v nejbližších dnech připojit zpět k týmu.

Zápas začal za velice nevhodného počasí a terén travnatého hřiště měl k ideálu na míle daleko. No, a jelikož to byla naše druhá letošní zkušenost s přírodní trávou, byl první poločas z naší strany doslova žalostný. Protože hosté svou kvalitou rovněž vysoce zaostávali, byla v prvním poločase k vidění nic neříkajici holomajzna.

Míč na mokrém terénu všem odskakoval, přihrát po zemi byl doslova nadlidský výkon. A když se k tomu přidal mdlý výkon obou celků, byl první poločas pro všechny přítomné vyloženým utrpením. Za celých prvních pětačtyřicet minut nedokázal, až na jednu výjimku ani jeden z týmu ohrozit branku soupeře.

Druhý poločas začal stejně tak, jak probíhal první. Snažili jsme se najít klid v rozehrávce a konečně vyzkoušet hostujícího brankáře. To se nám ani postupem času nepovedlo a hosté byli lepším a fotbalovějším týmem, což vedlo k druhému gólu v naší brance.

Byl  to klasický první zápas jarní sezóny. Byla k vidění spousta nepřesností. Musíme však zůstat nohama pevně na zemi, neboť těžko narazíme v soutěži na slabšího soupeře, kterým byli dnes Košíře. Přesně to vyjádřil druhý trenér Ráž Zdeněk: „Nebudeme se vymlouvá na tzv. první zápas. Z mého hlediska nekolektivní hra ovlivněna hrou záložní řady! Dle výkonu mohu pouze pochválil našeho brankáře Gregora Pavla. Velké díky našim fanouškům za neustálou podporu.“

Příští zápas hrajeme venku na Řepích.
Sestava: Gregor- Mechl, Dočekal, Zatrapa, Kevin,- Bradáč,Medek,Klimeš,Trojan Jiří,Trojan Tomáš, – Koutecký
Střídali:Čechák, Ilyk,
Trenér Rývora Ivan

 

autor: Michal Marsch

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna