Komentář: Sokol Řepy B vs. Slavoj Suchdol 2:1

Na výlet do Řep jsme se vydali v sobotu 16. dubna, abychom tam sehráli další soutěžní zápas letošního ročníku. Areál místního fotbalového klubu byl před zápasem vydatně pokropen deštěm, ale na kvalitě trávníku to nebylo vůbec znát.

Opět jsme horko těžko dávali dohromady kompletní jedenáctku. Nepochopitelné je, že hráč zaspí, i když se hraje odpoledne od 14:30. To už je opravdu smutná věc.

Naše hra začala katastrofálně. Už v první minutě po nedorozumění naší obrany šel domácí útočník sám v tváři v tvář na našeho gólmana Pavla Gregora, který vytáhl jeden ze svých zázračných zákroků a nohou vyrazil míč mimo hřiště. Hráči z Řep ukázali, že budou pro nás silný soupeř (běhavý, rychlý, kvalitní na míči a důrazný v soubojích). Toto vše nám že začátku chybělo. Snaha a bojovnost v zápase zatím nestačila.

Pomalu se obraz hry začal měnit a počet našich šancí naznačoval, že bychom mohli pomýšlet i na vyšší cíle, ale bohužel náš zradila produktivita, která byla mizerná. Pětkrát za zápas jít sami na brankáře a ani jednou neproměnit, je hazard s trenérovým zdravým.

Náš stálý tlak tupili domácí rychlými výpady, které způsobila ztráta míče po souboji. Jednu takovou zbytečnou chybu domácí využili a v 17. minutě vedli 1:0.  O sedm minut později bylo srovnáno, když Trojan Jiří vyslal po odrazu tvrdý projektil mířící do šibenice a srovnal výsledek na 1:1. Staré pravidlo říká nedáš – dostaneš a tak ve 44. minutě jsme dostali gól do šatny a domácí šli do vedení 2:1. ¨

Do druhého poločasu jdeme s odhodláním proměnit šance a vývoj zápasu zvrátit. Chceme pokračovat v kombinační hře, držet míč v pohybu a dávat jej dřív od nohy. Nástup do druhého poločasu se nám vydařil a domácí jsme zaskočili aktivitou, která přinesla několik šancí. Bohužel stejně jako v první půli zůstaly nevyužity. Šanci na vyrovnání nám v 73. minutě odepřel rozhodčí, kdy měl odpískat pokutový kop za ruku ve vápně. Ovšem jeho píšťalka zůstala němá.

I přes porážku musím všem hráčům poděkovat za předvedenou hru, protože byli prostě lepší.

Příští utkání hrajeme v sobotu doma s Bílou Horou B.

 

Sestava : Gregor – Klimeš, Zatrapa, Najman, Bradáč, – Trojan J., Procházka, Riedel, Lochman, – Suleymanov, Koutecký.

Trenér Rývora Ivan.

 

Přehled dalších zápasů:

Pátek 22.4. od 17,00 SPŘ – Troja
Sobota 22.4 od 14,30 Mladší žáci – Řeporyje
Sobota 22.4. od 17,00 Slavoj Suchdol – Sokol Bílá hora
Neděle 24.4. od Březiněves – MPŘ
Neděle 24.4. od 14,00 Olymp „B“ – Slavoj Suchdol „B“

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna