Vítězem 1. ročníku turnaje Suchdol Mini Cup se stala Slavia Praha

Vítězem 1. ročníku turnaje Suchdol Mini Cup, na který v sobotu 21. května pozval Slavoj Suchdol s pomocí Suchdolských novin dalších sedm mužstev přípravky ročníku 2009 z ligových týmů, se stala neporažená Slavia Praha. Druhé místo vybojoval Hradec Králové a na třetím skončil Slovan Liberec.

O třetím místě rozhodovaly nejenom vzájemné zápasy, ale i celkové skóre a nakonec větší počet střelených gólů. Čtvrté místo pak obsadily Bohemians 1905 a páté patřilo domácímu mužstvu Slavoje Suchdol. Na šestém se umístila Dukla Praha, sedmá byla Viktoria Plzeň a na osmém místě se ocitla Sparta Praha.

Od 9 hodin do půl druhé se osm mužstev potkávalo každý s každým. Slunečné počasí vytvořilo spolu s pořadateli příjemné prostředí. Kdo z hráčů i z příchozích měl chvíli času, zašel si ke stánku firmy Pribináček, kde je čekala nejen symbolická kočka, ale i fotbalový slalom, po jehož absolvování získal úspěšný sportovec lahodnou pochoutku. Symbol Pribináčku předával i jednu z cen turnaje, který si okamžitě získal srdce mladých fotbalistů, jejich trenérů i fandících příbuzných. V kabinách je díky hostitelům čekalo nejen dostatek vody, ale i čerstvé ovoce.

A uvažuje se o tradici, která by na Suchdol i za rok pozvala letos zúčastněná mužstva. Byť že se rozhodovalo o vítězství a o medailích pro první tři mužstva, nejpodstatnější bylo herní nasazení i radost ze hry všech týmů.

Nejlepším brankářem byl vyhlášen Aleksa Ilinčič z Bohemians 1905, po rozstřelu se pak stal nejlepším střelcem turnaje suchdolský František Měřinský a jako nejlepší hráč byl oceněn slávista Petr Stárek.

Vítězové 2

Nejlepší hráč turnaje Petr Stárek ze Slavie (zleva), nejlepší střelec František Měřinský ze Suchdola a nejlepší brankář Aleksa Ilinčič z Bohemians 1905 po předání cen.

Video:





Výsledková listina

Suchdol : Sparta         4:1
Slavia : Dukla              4:2
Bohemians : Hradec  0:0
Liberec : Plzeň            3:3
Suchdol : Slavia          2:3
Sparta : Dukla            2:2
Bohemians : Liberec  1:1
Hradec : Plzeň            2:0
Suchdol : Dukla         3:5
Sparta : Slavia            3:5
Bohemians : Plzeň    0:0
Hradec : Liberec        4:4
Suchdol : Bohemians 1:2
Sparta : Hradec          0:3
Slavia : Liberec           5:2
Dukla : Plzeň              4:2
Suchdol : Hradec       6:0
Sparta : Bohemians   1:3
Slavia : Plzeň              3:3
Dukla : Liberec          3:3
Suchdol : Plzeň          3:1
Sparta : Liberec         0:2
Slavia : Bohemians   3:0
Dukla : Hradec           1:3
Suchdol : Liberec      2:3
Sparta : Plzeň             1:5
Slavia : Hradec          4:3
Dukla : Bohemians   2:2

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna