Program IV. ročníku SuchoJamu 2016

O víkendu 23. a 24. července 2016 se na dráze Suchdolského Dirt Parku uskuteční už IV. ročník SuchoJamu. Propozice závodění je nastavená pro pumptrack závod na čas a dirt jam, kdy výsledky posuzuje porota sestavená z lidí pohybujících se po bike scéně.

Závod bude vypsán ve dvou věkových kategoriích do 16 let a pro starší 16 let. Pro starší kat. vypisujeme závod zvlášť pro BMX a MTB zvlášť a mladší kat. závodí smíšeně. Pravidelně závodí hlavně v pumptracku početné zastoupení závodníků z mladší kategorie, kteří mají možnost vyzkoušet si atmosféru mnohdy jejich prvních závodů v životě, nebo se na jednom z rozjezdových pahorků potkat se zkušenými jezdci ze starší kategorie.

 

1Centrální část parku.

Jako vyvrcholení programu je pro letošní ročník připravený Trails jam na nově vybudované trati, ten je otevřen všem, jezdí se smíšeně na skocích, s kterými si nezadá leckterý ostřílený jezdec, proto je tato část divácky hodně oblíbená a atraktivní.

Pro závodění je připravená v centrální časti parku pumptrack trať o délce 180 m a dirtová část nabízí řadu tří menších skoků a řadu dvou velkých skoků. Dále bude připravená trailsová část parku o skoro stejné pozemkové výměře, jako je výměra centrální části, kde vzniká sekce největších skoků. Tento prostor by měl být hlavním dějištěm letošního dirt jamu.

   3         4

Prototyp medailí naší produkce pro loňský ročník.

 

V divácké zóně bude připravena kulisa v duchu legendárního festivalu Woodstock, Djs stage z vozu V3S v kytičkovaném designu, spousta batyky a dekoračních prvků. Nebude chybět ani občerstvení a doprovodný program.

woodstock-1969_7Atmosféra na hudebním festivalu Woodstock 69.

Očekávaná účast je přes 40 jezdců a více jak 350 diváků. Akce pořádá s minimálním rozpočtem a bez nároku na honorář. Výdělek z občerstvení a jiných doplňkových aktivit akce bude využit za účelem dalšího rozvoje našeho Dirt Parku. K uskutečnění letošního ročníku závodů hodláme využít veškeré své možnosti a nabyté zkušenosti z předešlých ročníků.

AKCI PODPORUJE: Městská část Praha-Suchdol, Horsefeathers store Praha, Red Bull, Janova pec, Starosuchdolská Restaurace.

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI: Suchdolské Listy, Suchdolské Noviny, DirtBiker

FaceBook: www.facebook.com/DirtSuchdol

Video z minulého ročníku: https://www.youtube.com/watch?v=v5WRo72S

 

Kontakt:

Michal Gschray

Mail: gschray.m@gmail.com

Tel: 702 045 651

 

Na úvodním obrázku dráha Suchdolského Dirt Parku.

Aktuální fota: Radek Paďour

 

 

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna