Chystá se tento týden…

DEMO DAY POINT na ČZU, DEN KONÍ, EXKRUZE NA LETIŠTI PRAHA a LETNÍ BLEŠÍ TRH v Roztokách i na Vítězném náměstí.

 

  • DEMO DAY POINT. Ve středu 29. června od 16:30 proběhne v Kruhové hale na ČZU prezentace projektů inkubovaných v podnikatelském inkubátoru. O hodnotné ceny, které darovaly firmy Stavitelství Řehoř, J&T Ventures a Chefparade, se utkají týmy z Point One, které bude hodnotit odborná komise ve složení: Jana Vohralíková (kvestorka ČZU), Tomáš Šubrt (prorektor ČZU), Petr Řehoř (Stavitelství Řehoř), Martin Kešner (Vodafone Nápad roku, J&T Ventures) a Petr Kříž (EY).
  • DEN KONÍ. Den otevřených dveří Akademického jezdeckého klubu ve čtvrtek 30. června od 13:00 hodin v areálu Brandejsova statku.
  • EXKRUZE NA LETIŠTI PRAHA, S VYSVĚDČENÍM S DÁRKEM. Poslední školní den, ve čtvrtek 30. června, bude ve znamení speciálních exkurzí pro děti, pro které, když dorazí s vysvědčením, je připraven i malý dárek. Prázdninové prohlídky potom odstartují 1. července, kdy se všichni mohou těšit na přílet Boeingu B747-8I společnosti Korean Air.
  • ČZU spouští nové internetové stránky. Od 1. července používají weby inteligentní a vizuálně přehledné dělení stránek s výraznými navigačními prvky, „drobečkovou navigaci” nad hlavním nadpisem a atraktivní dlaždicové výpisy rubrik a informací. Detailnější informace k dispozici na informační stránce http://www.noveweby.czu.cz.
  • LETNÍ BLEŠÍ TRH v Roztokách. V sobotu 2. července od 9:00 do 15:00 na trávníku u náměstí 5. května, tedy u kostela Narození sv. Jana Křtitele, se koná trh a společenské setkání. Přijďte tedy v nedělních šatech, s kloboukem či květinou ve vlasech a s úsměvem na tváři. Pozor, registrační poplatek je nově 150 Kč za prodejní místo.
  • BLEŠÁK NA KULAŤÁKU. Pokud vaše skříně stále praskají ve švech, pusťte staré oblečení ven a nové dovnitř. Blešák na Šesťáku vás v sobotu 2. července od 10 hodin oblékne do nových modelů, ať můžete třeba rovnou odjet na dovolenou! K tomu káva, osvěžující limošky, pohodová muzika. Vítězné náměstí, Praha 6.

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna