Startují akce k výstavě Oko bere, vole padni

Již o nadcházejícím víkendu – v sobotu 10. září startuje seriál doprovodných akcí k výstavě OKO BERE, VOLE PADNI (výstava je k vidění do 20. listopadu 2016) a v neděli 11. září se připojíme ke DNŮM EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ…:

OKO BERE, VOLE PADNI – KARETNÍ ŠKOLA (TURNAJE): Jak se hrají různé hry – vyražte na karetní školu do našeho muzea, kde jsou pro Vás připraveny 3 sobotní odpoledne zaměřená na známé i neznámé karetní hry. Nebojte se přihlásit, i když nějakou hru vůbec neumíte – my Vás ji naučíme! Po každé „výuce“ následuje turnaj, ze kterého si nejlepší „mistři“ odnesou pěkné ceny…

 

  1. září: pro děti do 15 let – Černý Petr, Prší, Pexeso, pro dospělý doprovod – Mariáš
  2. října: pro věk 15 a více – Kladivo a zvon, Pokr, Prší
  3. listopadu: pro věk 15 a více – Mariáš, Trappola, Balanc

 

Začátek vždy ve 12:30, předpokládaný konec v 16:30, občerstvení zajištěno, kapacita 30 osob, vstup 100,- Kč (v ceně prohlídka výstavy OKO BERE, VOLE PADNI)

 

Pro velký zájem byly připraveny i KOMENTOVANÉ PROHLÍDKY výstavy OKO BERE, VOLE PADNI, a to v termínech: 15. 9., 13. 10. a 9. 11. (vždy v čase 10:00-11:00). Podrobnosti o výstavě OKO BERE, VOLE PADNI i o dalším doprovodném programu – DÍLNÁCH NA VÝROBU KARET více v přiložené pozvánce… Jen nezapomeňte, že na všechny doprovodné akce je třeba mít rezervované místo předem – rezervace na: pokladna@muzeum-roztoky.cz nebo na tel. 233 029 060.

oko-bere-vole-padni

 

  1. – 11. ZÁŘÍ: DNY EVROPSKÉHO DĚDICTVÍ (EHD) – více než 150 obcí a 900 památek místního i světového významu je přihlášeno k letošnímu ročníku celoevropské akce konané pod patronací Rady Evropy. Jejím posláním je propagace historického dědictví. Zapojí se i Středočeské muzeum v Roztokách u Prahy, p. o…. 11. září (neděle) 10 – 18h: DO VŠECH EXPOZIC A VÝSTAV ZA 1/2 VSTUPNÉ!

 

Marcela Uhlíková, PR, vztahy k veřejnosti a médiím, Středočeské muzeum v Roztokách u Prahy, p. o.

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna