V pohodě na vodě, u vody i v ní…

Motto:

„Řeka nás nejen odděluje, ale zároveň i spojuje. Proto má setkání u Vltavy víc než symbolický smysl.“

Jan Jakob, starosta města Roztoky

 

Letos, už po šesté se s podporou obcí Klecany a Roztoky u Prahy a mnoha dalších sponzorů, podařilo připravit tradiční Slavnosti pravého a levého břehu. Termín akce, jako obvykle připadl na druhou zářijovou sobotu, tedy 10. 9. 2016.

Každým rokem se akce rozrůstá a těší se velkému zájmu, jak z řad mladých lidí, rodin s dětmi, starousedlíků, tak i „přespolňáků“. Pestrý doprovodný program a skvělé kapely na obou březích, mezi kterými vystoupí i místní rodáci, vždy slibuje pohodový den plný nevšedních zážitků. Raritou pro návštěvníky je i přívoz, který nepřetržitě jezdí po celou dobu programu (12:00-­24:00) z Klecánek do Roztok a zpět (za 50Kč můžete jezdit, kolikrát se Vám zlíbí, včetně kočárků a kol).

program-slavnosti

 

Děti potěší soutěže a tvořivé dílničky, vědecké vystoupení nebo cirkusová školička. Dospěláci zde najdou stánky s lokálními dodavateli jídla i pití, např. Únětického piva nebo vyhlášených Lasíkových koláčů. Všechny potěší vstup zdarma a nevšední podívaná na ohňostroj nebo parašutisty skákající přímo do Vltavy a spousty další zábavy!

Cestu z Prahy si můžete zpříjemnit i vláčkem, který vyjíždí, jak z Masarykova Nádraží, tak z Nádrží Holešovice přímo do Roztok a pak pěšky po proudu cca 10 min procházkou. Aktuality sledujte na Facebooku (Slavnosti Pravého a Levého Břehu Vltavy).

Buďte součástí Slavností pravého a levého břehu i Vy, těšíme se na Vás! 😉

 

http://www.slavnostibrehu.cz/novinky

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna