Chystá se tento týden…

Suchdolské (p)osvícení, oslavy 85. výročí postavení ZŠ M. Alše, hasičský Memoriál Františka Malého i výstava výtvarníka Martina Patřičného.

 

  • XII. SUCHDOLSKÉ (P)OSVÍCENÍ. Ve středu 28. září 2016 od 13:00 hodin na Suchdolském náměstí se koná už XII. tradiční kulturní akce spojená s charitativním během a pečením, které organizuje ZŠ M. Alše. Na programu: kapela CUKR, divadelní představení Domova Sedlec – SNĚHURKA A SEDM TRPASLÍKŮ, pěvecký sbor MIKEŠ a SUCHDOL ZPÍVÁ, kapela SMOKETOWN FELLOWS a doprovodný program – dílny, sportovní soutěže, fotokoutek.

posviceni-2016

  • 85. VÝROČÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLY MIKOLÁŠE ALŠE. V pátek 30. září začíná od 14 hodin oslava všech Suchdoláků, kteří kdy chodili do školy. Pořadatelé srdečně zvou bývalé i současné žáky, učitele, rodiče a přátele na prohlídku a doprovodný program. Prohlídka školy, retro výstava školních pomůcek, pěvecké vystoupení Jak šel čas od 18 hodin ve venkovním školním atriu. Vystoupí Pěvecký sbor Mikeš a učitelský sbor.
  • ales

 

  • IX. ROČNÍK MEMORIÁLU FRANTIŠKA MALÉHO v požárním útoku pořádá Sbor dobrovolných hasičů Praha – Suchdol v sobotu 1. října tradičně na Suchdolském náměstí. Od 17 hodin do půlnoci bude jako i v jiných případech akcí na tomto náměstí odkloněna autobusová doprava.
  • Foto ze stránky SDH praha - Suchdol z roku 2015.

    Foto ze stránky SDH Praha – Suchdol z roku 2015.

 

Přihlášená družstva:

poř.číslo SDH Kategorie
1. Suchdol Muži
2. Suchdol – PS 8 Muži
3. Slavětín Muži
4. Krásná Ves Muži
5. Řepy „B“ Ženy
6. Hostivice – PS 8 Muži
7. Lensedly – PS 8 Muži
8. Zvánovice Muži
9. Satalice Muži
10. Lhota Muži
11. V. Chuchle Muži
12. Úholičky Muži I.
13. Úholičky Ženy
14. Úholičky Muži II.
15. Hostivice Ženy
16. Stodůlky Muži
17. Šestajovice Ženy
18. Šestajovice Muži
19. Svojšovice Muži

 

maly-busy

  • KONTEJNERY NA BIOODPAD ze zahrad a domácnost budou v neděli 2. 10. dopoledne od 9:00 do 12:00 hodin na Výhledskén náměstí a Na Rybářce u sběrných surovin a odpoledne od 13:00 do 16:00 hodin v ulicích K Roztokům a K Drsnici.

 

  • VÝSTAVA DÍKY DŘEVU. V neděli 2. října od 18 hodin proběhne na suchdolské radnici zahájení výstavy uměleckého řezbáře, výtvarníka, autora knih a vypravěče Martina Patřičného. Vystaveny budou dřevěné obrazy, mozaiky a objekty. Hostem vernisáže bude moderátorka a zpěvačka Martina Kociánová, která zpříjemní večer hudbou. Catering zajistí Creperie Cafe Girafa – Petr Vopelka.

patricny

 

Zároveň k výstavě proběhne i beseda s autorem – ve čtvrtek 20. října od 18 hodin na suchdolské radnici. Součástí programu bude krátké promítání dokumentu Kus dřeva, vyprávění o práci se dřevem a knihách, a možná autor vytáhne i kytaru! Výstava potrvá v Alšově kabinetu do 18. listopadu 2016.

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna