Fotbalisté Slavoje i ČZU vítězně

Víkendové zápasy suchdolských mužstev dopadly vítězně. Muži A Slavoje porazili ČVUT jejich debaklem 9:0 a přezimují na 5. místě tabulky 2. třídy skupiny C Praha. TJ ČZU zvítězila nad Kačerovem 3:1 a před závěrem podzimu je ve středu tabulky na 9. místě.

Slavoj nastoupil v sestavě Roman Petr, Miloslav Procházka, Milan Bradáč, Tomáš Riedel, Michal Zatrapa, Jan Koutecký, David Bělčický, Adam Žižka, Martin Doubek, Lukas Florián Růžička a Pavel Gregor. V poločase muži vedli už 4:0. Kanonádu zařídili Koutecký 5x, Růžička 2x a Doubek a Zatrapa po jednom gólu.

Jak uvádí stránka TJ ČZU: V předposledním domácím klání jsme na našem hřišti přivítali „staré známé“ z dob boje o postup do I. B třídy – Gordic Kačerov. Ačkoliv hostům patří předposlední příčka, čekal nás další z řady tuhých bojů o nesestupové příčky. Bohužel se v našem kádru opět notně promíchala sestava a to díky různým absencím. Asi tou nejbolestivější byla neúčast tahouna ofenzívy Hrabátka. Nakonec jsme postrádali čtyři hráče oproti poslednímu vítěznému zápasu na Tempu, a proto jsme byli nuceni povolat zálohy do boje. Na lavičce se tak objevil napůl stále zraněný Jelda a k prvnímu zápasu za poslední 3 roky byli připraveni Barik a Kléma ml.

Oba týmy se překvapivě snažily hrát kombinačně, ale potvrzovaly svoje postavení v tabulce. Většinou to po třetí přihrávce skončilo. K našemu zalíbení to hostům vždy vyšlo tak, že jsme jejich ztráty byli schopni přetavit v šance. První velkou šanci měl Karlos, který se snažil špičkou přehodit vyběhnuvšího golmana, ale trefil pouze jeho rameno. Další pološanci si připravil po spolupráci s Dolym Jarmila, ale nevytěžil z ní nic. Zřejmě to bylo tím, že nebyl dostatečně zahřátý, jak sám později přiznal (běžela 20 minuta…).

Možná i toto bylo příčinou, že v další šanci, kterou měl opět Jarmila, nedosáhl na střílený centr skrze velké vápno. Když se ho snažil následně doběhnout dříve, než bude balón v autu, stalo opět něco, co vejde do dějin ČZU. Gólman, spatřiv zřejmě chladnost našeho hroťáka, vydal se mimo velké vápno ukořistit tento balón, ačkoliv měl ztrátu asi 10 metrů. A co se nestalo. On ho předběhl a dokonce si vykoledoval na svoji osobu faul, za který Jarmila dostal ŽK.

Okresní přebor hadr. Asi i tato komická vložka ukolébala ostražitost kačerovské obrany, neboť si nepohlídala Dolyho, který prodloužil aut do malého čtverce, v kterém se zjevil olympionik a nezaváhal. 1:0 28. minuta. Hosté určitě nepůsobili odevzdaným dojmem, ale jejich šance v prvním poločase končili nepřesnou střelbou nad naši branku. Největší příležitost ke srovnání měli v 38. minutě, když postupovali čtyři na čtyři. Kombinací se dokázali prosadit tak šikovně, že se jejich hráč ocitl sám na velkém vápně, ale zakončení mu naštěstí vůbec nesedlo. To samé se dá říci i o Jarmile, když zakončil přečíslení tři na dva střelou nad. Do kabin se tak šlo díky Karlosovi za stavu 1:0.

Vývoj utkání: 1:0 (28. min.); 2:0 (51. min.); 2:1 (69. min.); 3:1(71. min.).

Před zápasem bychom snad brali i bod. Marodka a absence nás dokonce donutili přemluvit hráče, kteří snad ani už hrát nechtěli, ale dorazili a patří jim za to dík. Výkon byl bojácný a adekvátní souboji o šest bodů, v kterém si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Příště jedeme do Ďáblic, kde jsme snad ani jednou nezahráli nějak rozumně, tak uvidíme, jak tomu bude v sobotu.

Více zde: http://tjczu.webnode.cz/news/vybojovane-body-s-kacerovem/

V dalším zapasu 12. listopadu od 14:00 tedy ČZU nastoupí proti Ďáblicím B.

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna