Chystá se tento týden…

DRACI NA BŘEVNOVĚ

Přijďte v neděli 13. 11. do kavárny kina Dlabačov (Bělohorská 24, poblíž zastávky Malovanka) a naučte se vyrábět draky z papíru a ze dřeva.

Základní materiál zajistíme na místě (za symbolický poplatek cca 50 Kč), přineste si ale nůžky, nožík, dlouhý provázek nebo vlasec a vodovky a štětce, ať si draky můžete pomalovat. Vyrábět budeme od 11:00 do cca 14:30 (pozor, výroba draka trvá zhruba dvě hodiny, přijďte tedy včas) a pak se vydáme pouštět na Ladronku (v 15:00 sraz poblíž tramvajové zastávky Vypich).

Mezitím si můžete zajít na divadlo, které bude od 14:00 v kinosále. Akce je určená dospělým a dětem s doprovodem. Těšíme se vás!draci

SLAVNOSTNÍ NARAŽENÍ VÁNOČNÍHO SPECIÁLU

Dovolujeme si Vám pozvat slavnostní naražení únětického vánočního speciálu aneb tradiční posezení u piva s nevázaným tancováním před krbem v pivovarské stodole. čtvrtek 17. 11. Únětický pivovar

Program
13:00 Naražení únětického speciálu polotmavé 13°
14:00 Pohádka pro děti
15:00 Kubánské melodie
Pragasón „La musica cubana en Praga“
19:00 Folkrocková veselice ve stodole se skupinou FLÁM

provází Jitka a Josef Rosenovi
vstupné zdarma

 

III. TANEČNÍ ZÁBAVA V MASKÁCH I BEZ MASEK

Městská část Praha-Suchdol a Spolek aktivních přátel, co mají rádi zábavu a tanec zvou na již  III. Taneční zábavu v maskách i bez masek, sobota 19. listopadu 2016 od 20 hodin v Klubu C v areálu ČZU.

 K tanci a poslechu nám zahraje kapela Spektrum. Vstupné 120,- Kč v předprodeji v květinářství SISI na Suchdolském náměstí, případně lze zakoupit i na místě před konáním plesu.
Můžete se těšit na tancování a příjemnou společenskou zábavu. Pro maškary i zajímavé ceny.

maskarni202016

 

UNDERGROUNDOVÝ KONCERT KAPEL PŮLNOC + BURGTHEATER

Osmí undergroundový koncert v rámci Pocta Václavu Havlovi Vám přináší legendární kapely Půlnoc a Burgtheater, v sobotu 19. listopadu od 19:00 v Jamm Club u metra Hradčanská.

Akce probíhá v rámci projektu Pocta Václavu Havlovi.

Václav Havel by se v letošním roce dožil osmdesátých narozenin. Městská část Praha 6 se ve spolupráci s Knihovnou Václava Havla a organizací Post Bellum rozhodla vytvořit multižánrový projekt „Pocta Václavu Havlovi“ na Praze 6. Projekt bude probíhat od 5. října do 18. prosince. „Poctu Václavu Havlovi“ pořádá Praha 6 ve spolupráci s Knihovnou Václava Havla a organizací Post Bellum.

Více o projektu a jeho celém programu se dočtete na www.poctavaclavuhavlovi.cz.

bez-nazvu

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna