Fotbalisté ČZU uspěli na hřišti Ďáblice B

Předposlední podzimní zápas TJ ČZU v sobotu na hřišti Ďáblic, kde nás čekalo B mužstvo, skončilo naším vítězstvím 3:2.

Komentář z webu TJ ČZU:

Sladkých „17“

Rozlučku po štacích venkovních jsme si střihli na hřišti Ďáblické rezervy. K zápasu jsme opět museli měnit sestavu, tentokrát jsme na lavičce měli pouze dva koně, zbytek prostě nedorazil. K naší smůle se díky chřipce nemohl dostavit ani sám lodivod pan Nos. O to však větší bylo odhodlání týmu neodjet s prázdnou. Domácí se vždy presentovali rychlou hrou, takže karty byly dány jasně. Zápas se nakonec odehrál na menší umělce, která dala ráz zápasu plného soubojů.

Vstup do zápasu patřil nám. Zřejmě podceněním domácí připustili, že navrátivší se syn Pepa si hned ve třetí minutě vyzkoušel samostatný nájezd na domácí branku, ale blafák mu golman lapil. O pár minut později měl další tutovku opět Pepa, ale znovu nedokázal vyzrát na domácího strážce. To se nám ale povedlo v osmé minutě. Centr si ve vzduchu uloupil Doly a vrátil na zadní tyč, kde už za bukem čekal Peggy a uklidil kulatý nesmysl za levou tyč a bylo to 0:1.

Téměř vzápětí si opět Peggy naskočil na první tyči na centr, který poslal napříč brankou, ale opět něco scházelo k úspěchu. Kdybychom po čtvrthodině vedli 0:3, nikdo by se nemohl divit. Jenže tak tomu nebylo. Domácí se také přihlásili o své chvíle slávy. Především jejich levá strana nám dělala nemalé problémy.

Díky specificky úzkému hřišti domácí hrozili i z autových vhazovaní, z kterého měli nejeden nepříjemný závar. Po jednom z nich se poprvé v zápase zaskvěl Břéča v brance, podruhé domácí jen tak tak minuli naši branku. Po těchto závarech jsme opět chvilku tahali za pilku my. Po další standardce byl u míče dříve Doly a výsledkem byl faul a díky tomu, že se vše odehrálo ve velkém vápně, byl výsledek prostý.

K nařízené penaltě se sebevědomě hrnul Márty a stejně tak proběhla i její exekuce. 0:2 20. minuta. Domácí poté řádně zatopili pod kotlem a my se na dlouhé minuty zabarikádovali před našim vápnem a snažili se ustát domácí ataky. Naštěstí pro nás domácí nebyli schopni trefit zařízení a tak jsme do kabin šli za překvapivého výsledku 0:2.

V poločase jsme si řekli, že hlavně nesmíme domácí pustit do kontaktu, neboť nejednou již dokázali zvrátit zápas z podobného stavu ve svůj prospěch…

Závěr:  Samotná umělka, která je snad nejmenší na které jsme nastoupili, dala ráz zápasu, že nešlo si oddychnout snad ani na minutku. My díky vynikajícímu vstupu do zápasu a výkonu na hraně našich možností jsme si připsali další skvělé tři body. Remíza by byla asi spravedlivější, ale o to jsou sladší body tři. Rozlučka s podzimem „na houpačce“ bude v Ne od 13:30, kdy budeme hostit Háje „B“, dorazte se kouknout, nudit vás určitě nebudeme :o)

Další podrobnosti na http://tjczu.webnode.cz/news/mrazivy-vylet-do-dablic/

 

Fotbalistům ČZU patří nadále 9. příčka, i když mají 17 bodů, stejně jako právě Ďáblice B na 6. místě.

 

Tuto neděli ve 13:30 hostíme na hřišti u bazénu mužstvo FC Háje B.

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna