Fotbalisté ČZU remizovali a přezimují na 9. místě

Poslední zápas podzimní části s FC Háje JM B na domácím hřišti vyválčili fotbalisté TJ ČZU na remízu 1:1 a po smolném začátku přezimují uprostřed tabulky. Právě za svými posledními soupeři. Potvrdila se tak slova trenéra Jiřího Nose z rozhovoru pro Suchdolské noviny: „U nás záleží na tom, jak se scházíme… Je nás celkově devatenáct lidí, takže kdyby nás patnáct chodilo na tréninky i na zápasy, nemáme problém.“

Zacitujme si z webu TJ ČZU: Domácí derniéru roku 2016 jsme měli připravenu na neděli 20. listopadu. Za slunečného počasí jsme na těžkém terénu přivítali mladé pušky z Hájů. Hosté dorazili se zajímavou statistikou. Dokázali totiž vytvořit ze svého domácího prostředí nedobytnou tvrz a díky tomu jsou nejúspěšnějším týmem na domácích kolbištích. Zato venku jsou přesně na opačném konci tabulky s 0 body. Nám se do sestavy vrátil Vinšátko a Jarmila, zato nás opět z neznámých důvodů „opustil“ Pepa.

Snad i díky dozvukům ze středeční dokopné, kterou si někteří jedinci dokázali protáhnout až do několikadenní praktické ukázky na téma „co je to alkoholismus?“, jsme nezachytili úvodní čtvrthodinku, v které nám hosté dopřáli povožení na kolotoči zadarmo.

Snad i díky extra jízdě navíc se po jednom souboji dokázal uvést jako správný kapitán Peggy, když malou domů poslal tak umně, že to nečekal nikdo, jenom hostující útočník, který tak s permanentkou na další jízdu poděkoval celé obraně k jednomu z nejjednodušších gólů kariéry. 0:1 15 minuta. Snad i díky této facce jsme se pomalu ale jistě začali vracet do zápasu.

Zhruba po půlhodině hry přišla série rohů a nejprve Peggy mohl odčinit svoji minelu, ale hlavičku poslal jen do břevna a míč pak hosté uklidili na další roh. Z něj pro změnu prosadil Doly, ale hosté opět odolali. O pár chvil později si Lumír našel přetažený centr a přesnou přihrávkou vyzval Karlose ke srovnání skóre, ale ani on z ideální pozice netrefil zařízení. To se nakonec povedlo Jardovi, který využil Dolyho sklepnutí a tváří v tvář nedal gólmanovi šanci. 1:1 45. minuta.

V poločase jsme si řekli, že musíme pokračovat v dostupování, neboť jakmile necháme mladíky rozběhnout, už je nedohoníme…

Vývoj utkání: 0:1 (15. min.); 1:1 (45. min.).

Hodnocení: Podzim jako na houpačce začal ziskem 4 bodů z prvních dvou zápasů. Leč následovala pětice zápasů, kde jsme plnili roly komparzu. Nakonec jsme zabrali a uzavřeli podzim s 18ti body, což  hodnotíme jako úspěch. Tréninková morálka týmu rozhodně není ideální a několikrát jsme měli i velký kus štěstí, takže je na čem pracovat. Pořád je to však jenom fotbal, proto si užijte tedy svátky, moc nežerte, nové dresy se kupovat nehodlají, a kdybyste se snad někdo rozhodl abstinovat, máte základ jistý :o)

muzstvo-czu

Více: http://tjczu.webnode.cz/news/letos-naposled-za-1/

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna