Granty vyhlášené městskou částí pro rok 2017

Městská část vyhlašuje pro rok 2017 grantové programy pro organizace působící na území městské části Praha-Suchdol v celkové výši 991 tisíc Kč.

Lhůta pro podání žádosti je stanovena od 15. 3. 2017 8:00 hodin do 20. 3. 2017 17:00 hodin do podatelny ÚMČ Praha-Suchdol, Suchdolské náměstí 734/3. Žádosti podané v jiném temínu nemohu být přijaty.

Přidělené prostředky lze čerpat v období od 1.1. 2017 do 31.12. 2017.

Program podpory neziskovým organizacím působících na území městské části Praha-Suchdol.

 

Grantový program na podporu sociálních a pečovatelských služeb pro organizace působící na území MČ Praha-Suchdol (osobní asistenti, pečovatelská služba a podpora apod., chráněné bydlení, denní stacionáře a centra denních služeb) a na podporu domovů poskytujících zravotní a sociální služby pro občany MČ  ve výši 550.000,- Kč.

****************************

Grantový program na podporu vzdělávání, zlepšení a modernizaci výuky pro školy zřizované MČ Praha-Suchdol ve výši 300.000,- Kč

****************************

Grantový program na podporu organizování sportovní činnosti dětí a mládeže na území MČ Praha-Suchdol ve výši 66.000,- Kč.

****************************

Grantový program v oblasti kultury a vzdělávání pro neziskové organizace působící na území MČ Praha-Suchdol ve výši 50.000,- Kč.

 ****************************

Grantový program v oblasti volného času – podpora práce s dětmi a mládeží pro neziskové organizace působící na území MČ Praha-Suchdol ve výši 25.000,- Kč.

 

Váš komentář ( 1 )

  1. / OdpovědětIng. Petr Hasnedl
    Mě tohle přijde jako výsměch. DDM, komunitní zahrada, základka a dům pro seniory dostane na míru vypsaný grant, ale 25tis. na program využití volného času? To radši půjdu žebrat na Václavák s kloboukem o podporu na rozvoj aktivit pro děti a dospívající a za týden vyberu víc a nemusím se někoho prosit o takovou almužnu. Je vidět, že budou volby a SOS potřebuje, aby jim ještě pár věrných byť potřebujících pečovatele vydrželo. Je mi smutno, když vidím, že obec rozdělí na platy zaměstnanců cca 13 milionů a na granty dá necelý milion. To už chce mít velký vítr v hlavě tohle vymyslet.

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna