Obě suchdolská fotbalová mužstva zvítězila

Poslední zápasy obou suchdolských fotbalových mužstev dopadly vítězstvím. Slavoj Suchdol porazil FK Spartu Košíře a TJ ČZU SK Union Vršovice shodně 1:0.

 

První jarní zápas Slavoje Suchdol rozhodoval o tom, kdo zůstane na páté příčce 2. třídy skupina C. Slavoj na ní byl jen o skóre, nyní si připočetl tři body. Mužstvo nastoupilo v sestavě: Milan Bradáč, Michal Zatrapa, David Procházka, Jan Koutecký, David Bělčický, Martin Huml, Martin Doubek a Pavel Gregor. Náhradníky byli Jiří Trojan a Lukas Florián Růžička.

Suchdol vstřelil první gól, ovšem pro ofsajd nebyl uznán, takže se o poločasu šlo do kabin za nerozhodného stavu. Po rohu se hlavou trefil šuter mužstva Jan Koutecký, to byla 55 minuta. Naštěstí rozhodčí neodpískal krátce před koncem penaltu za možný faul v naší šestnáctce, takže Slavoj slavil vítězství.

Příštím zápas se hraje v pátek 14. 4. 2017 ve 13:30 na Olympu B.

 

Zápas ČZU byl podle webu hodně bojovný, ale férový. Hosté byli mnohem jistější na balónu i kombinačně, ale více šancí jsme si vytvořili my. Kdyby ovšem svoji první, a vlastně jedinou tutovku, proměnili, možná bychom teď gratulovali k bodům soupeři. Na kdyby se ale nehraje, a tak jsme rádi za urvané tři body.

Vítězství nám zajistil svoji premiérovou trefou Tondy, kterému gratulujeme, v kase to už máš za pár stovek ;o) Zároveň zřejmě obdrží v řadě již druhou individuální cenu od trenéra za hráče zápasu (pozn. jedná se o osobní dar ze sbírky – šmoulí postavička) a tím si zarezervuje přívlastek mazlík na hooodně dlouho ;o) V dalším kole budeme v rámci akce „Velikonoce 2017“ svezeni zadarmo na kolotoči, takže kdo by chtěl zhlédnout jistě zajímavou podívanou, tak se v So budeme točit v Kolovratech, kterým již zřejmě nic nepřekazí postup do vyšší soutěže. Ale co kdyby…

 

Před zápasem musel trenér snad poprvé v historii klubu řešit, kdo se již nevejde na lavičku a bude muset tak jít do béčka ke Stáničce pomáhat v bufetu. Nakonec toto nemilé poslání padlo na Karlose a Zdendu a nutno říct, že se toho zhostili na jedničku. Kdybychom prozíravě nevzali o basu víc než obvykle, tak by pivo došlo už o poločase… Hosté tuto množstevní výhodu využít nemohli, za to si na lavičce mohli dopřát komfort prostoru díky dvěma střídajícím hráčům. Zato z naší lavičky bylo slyšet vyprávění na téma: „Já nejsem tlustej, ta lavička je prostě malá“. Zápas provázelo vysloveně letní počasí, delegát, klobásky, dokonce i Lennon se přišel podívat, představení tedy mohlo začít. Početní handicap hostující lavičky se hned od úvodních minut projevil zcela opačně, než by se dalo čekat…

TJ ČZU je na 7. místě tabulky

 

Více na http://tjczu.webnode.cz/news/mazlik-to-zaridi/

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna