Zažijte sportovní závod jinak na Koloběhu ČZU 2017!

Máte rádi běh a jízdu na kole a někdy nevíte, co dělat dříve? Vyhledáváte netradiční zážitky? Či „jen“ rádi sportujete a soutěžíte s dalšími závodníky? Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděli kladně, tak přesně pro vás je tu první ročník závodu Koloběh ČZU, který se uskuteční v úterý 30. května odpoledne v areálu univerzity a jejím okolí!

Koloběh ČZU je tandemový závod dvojic (vždy muž a žena), kdy vždy jeden běží a druhý jede na kole. Podmínkou je, že se dvojice nesmí od sebe vzdálit více než na dohled a na zhruba dvacetikilometrové trati musí každý z dvojice uběhnout alespoň 5 km. Trasa vede po silnici i v terénu, ale zvládne ji opravdu každý, kdo již alespoň jednou v životě běžel nebo jel na kole!

Samotný závod začíná v 16.30, registrace startují v 16.00. Start a cíl je u Restaurace G v areálu ČZU. Bude zajištěno místo na převlečení, WC i možnost osprchování se po dokončení závodu. Startovné pro každého z dvojice činí 100 Kč a účastníci ve startovním balíčku naleznou kromě startovního čísla plechovku sponzora Red Bull či malou upomínku závodu.

Po dojezdu závodníků bude v prostorách i přilehlých místech Restaurace G pořádána malá afterparty, na kterou jsou zváni i kamarádi a známí účastníků. Veškeré další informace a podmínky závodu najdete na oficiální FB stránce závodu pod heslem „Koloběh ČZU“.

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna