Co hyzdí Suchdol?

V dubnu tohoto roku otiskla redakce fotografie okolí obchodu na Výhledském náměstí, kterými chtěl čtenář upozornit na odpad obalové techniky.

 

Redakce vyzvala čtenáře k pokračování s názvem Co hyzdí Suchdol. Na rozdíl od fotosoutěže O nejhorší chodník, která se setkala s ohlasem, zůstalo o jednoho příspěvku.

 

Soudný člověk pochopil, že je pro prodejnu těžké zbavovat se stále rozšířenějšího sortimentu obalové techniky bez toho, že by do odvozu byla stále v prostředí prodejny. Která si zasluhuje uznání za šířku sortimentu i za relativně příznivé ceny. V prostředí řetězců jako je Lidl nebo Kaufland to není vůbec jednoduché. Což oceňoval i autor fotografií:

„Prodejna je hojně navštěvovaná nejen lidmi z Výhled, ale i z dalších částí Suchdola. Široká a pestrá nabídka, včetně úseku uzenin, salátů a chlebíčků, přiměřená finanční náročnosti nákupů, je dostatečným důvodem k návštěvě,“ psalo se v příspěvku 24. dubna 2017

„Autor fotografií je na tento obchod víceméně odkázán, o to víc ho mrzí nepořádek, který není tak těžké uklidit a nezbytný odpad související s prodejem lépe uspořádat.“

           

Přinášíme snímky svědčící o tom, že se situace opravdu změnila. Za což patří pracovníkům prodejny upřímný dík.

 

Redakce

 

Foto: Suchdolské noviny

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna