Městská policie v akci

Řidiči vozidel parkujících na Brandejsově náměstí směrem k bráně ČZU zažili dnes překvapení. Mnozí našli za stěračem pozvánku na centrálu Městské policie Prahy 6. Na palubní desce neměli časovou kartu upozorňující, kdy začali používat místa pro dočasné parkování.

 

Podle značky je od 8:00 do 18:00 umožněno parkovat jen 120 minut, ovšem pod podmínkou, že na palubní desku položí kartu označující hodinu, kdy od vozidla odešli. To vše platí od pondělí do pátku, na některém místě s výjimkou čtvrtka, kdy mohou parkovat jen vozidla s povolením MČ Praha-Suchdol. Zvláště prodejci na tržišti.

Je zajímavé, že se zástupci městské policie soustředili na řidiče, ale nechali bez povšimnutí uzavřený přechod směrem ke Kozím hřbetům. Už přes týden je uzavřen z důvodu provozu řízeného semafory, přesto se ze zvyku užívá. Zejména ze směru stanice autobusu 147.

 

V pátek pracovníci obrousili část silnice, aby mohl být položena poslední vrstva asfaltové vozovky. Snad se toho chodci i řidiči dočkají v nejkratší době, která je stejně hodně dlouhá. O víkendu i v pondělí nula nula nic. Takže fronty zvláště směrem k výjezdu k benzínové stanici stále trápí všechny.

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna