Sloup se světlem vydržel dva dny…

Pouhé dva dny vydržel nový sloup se světlem na Brandejsově náměstí. Neznámý automobilista, který si musel hodně poškodit svůj vůz, ho srazil v noci na sobotu. Z místa nehody ujel. Zůstaly po něm jen stopy pneumatik a rozbité světlo i sloup.

 

     

 

Podle informací Suchdolských novin je osazení nového sloupu, případně s hodinami, věcí MČ Praha-Suchdol. Radnice měla velký zájem, aby se vše uvedlo do původního stavu, tedy i s hodinami na sloupu. Zájem v posledních týdnech roku 2017 nepochybně trvá, a tak se snad veřejnost dočká obnovení stavu před vichřicí, která sloup s hodinami shodila.

 

Foto Suchdolské noviny – František Cinger

Váš komentář ( 1 )

  1. / Odpovědětredakce
    Podle diskusního vyjádření Veroniky Koubkové na facebooku „u toho auta ráno byla policie, bylo to stříbrné auto. Víc bohužel nevím. A bylo zaparkované tak, že by jen tak nevyjelo... Bylo okolo 6. hodiny ráno.“ Jinak k potřebě hodin se diskutující vyjadřovali docela kladně. Jana Fišerová napsala: „Hodiny tam patří a chybí. Může tam být jak světlo, tak i hodiny... Jen se musí občas kontrolovat, jestli korpus není zrezlý a jestli konstrukce vydrží poryv větru.“ Monika a Karel Khasovi komentovali: „Přesně. Ta spadlá lampa byla ,,stoletá“.

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna