Posílení linky 319 aneb z Unhoště do Prahy za 18 Kč

Od 5. března 2018 dochází k posílení linky 319 v trase Unhošť, nám. – Praha, Letiště. Toto posílení nově nabízí cestujícím z Unhoště nejen kvalitní spojení s pražským letištěm, ale díky přestupu v Pavlově také rychlý a pohodlný způsob cestování do Prahy, který zajišťuje vlaková linka S5.

 

Vlakové spojení zrychlí cestu všem cestujícím směřujícím do Prahy 6 i do centra města a dalších vzdálenějších lokalit. Významné zrychlení vlak nabízí speciálně v ranní špičce, kdy jsou autobusové spoje ve směru do Prahy značně ovlivněny a zpožděny vlivem silné individuální automobilové dopravy.

 

V provozu budou 3 ranní a 4 odpolední přípoje na vlak směrem do Prahy a 5 odpoledních přípojů od vlaku směrem do Unhoště. Pražské letiště s Unhoští spojí 5–6 párů spojů denně, kdy u některých lze přestoupit z/na vlak.

 

Díky Tarifu Pražské integrované dopravy lze také na cestě do Prahy významně ušetřit. Majitelé předplatných kuponů pro Prahu zaplatí za jednu cestu z Unhoště do Prahy pouze 18 Kč. Bez „pražské tramvajenky“ vyjde jedna cesta s možností použít kompletní pražskou MHD na 46 Kč. Ještě více ušetří pravidelní cestující díky výhodným měsíčním a čtvrtletním kuponům. Cena dvoupásmového kuponu jako doplňku ke kuponu pro Prahu je 460 Kč na měsíc nebo 1200 Kč na čtvrtletí.

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna