S mobilní aplikace PID info si vždy najdete tu správnou cestu

S aplikací PID info vždy víte, kde jste. Kromě vyhledávání spojení z bodu A do bodu B aplikace obsahuje též přehlednou mapu zastávek, kterou naleznete v dolní nabídce jako druhou položku zleva.

 

MAPA ZASTÁVEK

 

Na této mapě si můžete najít nejbližší zastávky a všechny linky, které touto zastávkou projíždějí. Při přiblížení, nebo zobrazení detailu se můžete podívat i na jednotlivé zastávkové sloupky a vstupy do metra.

 

 

AKTUÁLNÍ ODJEZDY

 

 

Praktické může být také zobrazení všech odjezdů ze zastávky. Na seznam odjezdů se dostanete buď z mapy kliknutím na DETAIL zastávky, nebo přímo ze spodní nabídky aplikace. V tomto druhém případě aplikace automaticky vybere nejbližší zastávku a tu zobrazí, kliknutím na název zastávky lze případně vybrat jinou.

Na mapě uvidíte všechny vstupy do metra a zastávkové sloupky označené písmeny. V druhé části se nacházejí odjezdy z jednotlivých zastávek tříděné podle písmenného kódu stanoviště. Kliknutím do mapy na některé ze stanovišť se zobrazí odjezdy pouze z tohoto stanoviště, opětovným kliknutím do mapy se zobrazí znovu všechny odjezdy.

 

 

ZPOŽDĚNÍ A ZRUŠENÉ SPOJE

 

 

U spojů, jejichž dopravci sdílí polohy vozidel, se na záložce odjezdy zobrazuje i aktuální zpoždění. Na rozdíl od vyhledávače spojení se zde započítávají i oběhy vozidel, takže pokud je vůz zpožděný natolik, že nestíhá obrat na konečné, predikuje se zpoždění i do opačného směru.

Zároveň tento modul umí rozlišit neodjeté spoje, které zadá koordinační dispečink PID nebo dispečink dopravce.

 

Více informací o nové mobilní aplikaci včetně odkazů na její stažení zdarma: https://pid.cz/mobilni-aplikace

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna