Přihlašování do 21. ročníku Miss Agro spuštěno

Od 18. února probíhá přihlašování na casting do 21. ročníku oficiální soutěže krásy České zemědělské univerzity v Praze, Miss Agro 2019. Zájemkyně se mohou registrovat prostřednictvím internetového formuláře až do 18. března 2019. Následuje casting před porotou, který proběhne 21. března 2019 v Kruhové hale v areálu České zemědělské univerzity, ze kterého postoupí 10 finalistek soupeřících o titul dne 14. května 2019. Doprovázet je k tomu bude bohatý hudební program, který bude postupně odtajněn během následujících týdnů.

Miss Agro i v letošním roce spolupracuje s Nadačním fondem Veroniky Kašákové, který pomáhá dětem z dětských domovů. Jeho zakladatelkou je finalistka České Miss 2014 Veronika Kašáková, mimo jiné autorka knihy Zpověď: Z děcáku až na přehlídková mola, a také již třetím rokem patronka celé soutěže.

Podrobnosti o celé soutěži a přihlašovací formulář lze nalézt na webových stránkách festivalu www.missagro.cz

Akci pořádá studentská organizace ČZU MEDIA z.s., mimo jiné provozovatel webového portálu http://www.iZUN.eu, ve spolupráci se studentskou organizací ČZU:Go! z.s.

 

Soutěž Miss Agro 2019

Miss Agro je jediná oficiální soutěž krásy České zemědělské univerzity v Praze. První ročník soutěže proběhl v roce 1999. Od prvního ročníku prošla soutěž velkým vývojem až k dnešní podobě jednoho z největších open air festivalů v Praze. Kromě soutěže krásy je akce spojena s hudebním festivalem. Miss Agro se koná v areálu České zemědělské univerzity v Praze v městské části Praha 6 – Suchdol.

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna