DĚTI OSLAVÍ SVÁTEK NA VYPICHU

Pohádková stezka, kterou projde jen ten, kdo splní úkol nebo hádanku. Soutěže, koncerty kapel pro děti, ale i spousta sportovních aktivit, beauty koutek pro slečny a maminky, takový bude letos Den dětí na Vypichu.

Akci pro všechny veselé a neposedné děti, ale i jejich rodiče, pořádá Praha 6 tradičně k jejich mezinárodnímu svátku. 2. června od 11 do 18 hodin si v předpolí obory Hvězda mohou užít bohatý program pro celou rodinu.

Kromě pohádkové soutěžní stezky jsou přichystány výtvarné dílny, muzikantský workshop pro děti. Na podiu se vystřídají dětmi oblíbené kapely BomBarďák, H.U.G.O. a Večtvrtekvpět. Ukázku standardních i latinskoamerických tanců předvede několikanásobný mistr ČR Martin Dvořák.

S blížícími se prázdninami budou mít děti možnost se po celý den seznamovat s tím, jak se poskytuje první pomoc nebo dokonce získat své první dětské řidičáky. Do organizace Dne dětí se také zapojily volnočasové a sportovní organizace z Prahy 6. Díky nim bude možnost vyzkoušet si různé sportovní aktivity, jako např. volejbal, fotbal, sebeobranu, taichi, tančení, malování, gymnastiku pro nejmenší a další. Dospělí si zase mohou udělat fit test a diagnostiku držení těla. Chybět nebude ukázka cvičení pro maminky s kočárkem nebo beauty koutek Dermacol, kde vás nalíčí a prozradí letní trendy v líčení.

Vystoupení kapel:
13:30 koncert kapely H.U.G.O.
15:00 koncert kapely Bombarďák
16:30 Večtvrtekvpět

 

Katka Maršálová
Úřad městské části Praha 6 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna