Diskuse: Migranti očima „sousedky Žilkové někdy i Stropnické“

Tisíce lidí nejen z České, ale i Slovenské republiky, vyjadřují v internetových diskuzích a blozích zděšení nad názory současné manželky ministra obrany – herečky paní Veroniky Žilkové, které zveřejnila v pátečním rozhovoru pro Parlamentní listy, v němž se „zamýšlí“ nad příčinami napadení stovek žen v Německu, Rakousku a dalších zemích:

„Není to sexuální agrese, ale silný pud přírody. I mnoho evropských žen časem svůj pud určitě bude dobrovolně směřovat k novým samcům … I majorita se musí přizpůsobit alespoň „v něčem“. Evropská ženská móda je hodně provokativní a i migranti jsou v produktivním věku nejen na práci, ale i na vše ostatní. Nedivme se, že příroda občas přebírá vládu … Dnes jsem připomínkovala za školskou komisi hnutí ANO „Dlouhodobý vzdělávací plán magistrátu“ a navrhovala jsem, že je třeba zavést na školách multikulturní výchovu jako samostatný předmět. … Kdysi jsme my způsobili pád Říše římské. Teď je na nás, jestli jsme dost potentní v tom, abychom zastavili pád Říše evropské“.

Nevěnovala bych obsahu tohoto rozhovoru svůj čas, pokud by paní Žilková nebyla zároveň i zastupitelkou městské části Praha- Suchdol, s kterýmžto faktem se v médiích neopomíná pochlubit. Nemálo čtenářů pak v diskuzích pochybuje o zdravém rozumu suchdolských občanů – voličů. Pro ně upřesňuji, že Veronika Žilková se v komunálních volbách v roce 2014 stala suchdolskou zastupitelkou jen díky 373 preferenčním hlasům. Kolik hlasů (a zda vůbec nějaké hlasy) by dostala po zveřejnění těchto svých zcela skandálních „úvah“ na hranici žalovatelnosti či hospitalizace, si netroufám odhadnout – myšlení většiny občanů Suchdola totiž patří do civilizovaného světa a ne do středověku.

Zdroj: www.parlamentnilisty.cz

Mgr. Táňa Frková

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna