Soutěž o nejhorší silnici nebo chodník, aneb Co trápí Suchdoláky?

Už 11 let bydlím na Suchdole a tím se považuji jedním z „domácích“.

Suchdol je krásná klidná část Prahy s řadou benefitů, ale bohužel s řadou nedostatků. Tím hlavním, o který dennodenně zakopávám, je stav našich chodníků a cest. Při každé procházce si říkám: Je tato komunikace nejhorší na celém Suchdolu, anebo jí trumfne jiný chodník nebo silnice?

Zvědavost mi nedala a rozhodl jsem se využít možnosti internetového média a vyhlásit soutěž o nejhorší silnici nebo chodník. Moje příspěvky jsou přístupné ve fotogalerii ZDE.

Každému, kdo je bude chtít trumfnout, nabízím možnost zaslat svoje fotografie se jménem ulice do Suchdolských novin. Tyto fotografie budou také zde v galerii zveřejněny jako ty moje. Rád bych proto taky uvítal, kdyby se radnice zaměřila i na tento problém a zlepšila stav chodníků a komunikací na Suchdole.

Prosím, posílejte nám svoje návrhy do června 2016 a přes léto bude umožněno hlasování o „nejhoršího vítěze“.

 

Děkuji za Vaše příspěvky.

 

Marek Jakubík

Komentářů ( 3 )

  1. / OdpovědětMila
    Nominuji ulici K osmidomkum, hlavne tu cast od Kamycke.
  2. / OdpovědětHasák
    Víte já žiji na Suchdole 13 let a rodilý Suchdolák nikdy nebudu, když jsem se nenarodit přímo v obci. A hrdě se prohlašuji za náplavu a píši, že ulice Gagarinova je k pláči a to tam ještě bydlí zastupitelé radnice...že jim to nevadí....divné, ale hlavně že jsou tam nové lampy :D

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna