ČZU má novou královnu krásy, Miss Agro je plnoletý festival!

Osmnáctý ročník Miss Agro je úspěšně za námi. Tisíce diváků se přišlo podívat na největší open air festival konaný v nejkompaktnějším univerzitním kampusu v Čechách. Krásné počasí, ještě hezčí muzika a ty nejkrásnější dívky. Pokud jste chyběli, pojďte s námi alespoň z malé části nasát atmosféru, od letošního roku již plnoletého, festivalu naší univerzity!

Program začal – jako již tradičně – ve dvě hodiny odpoledne. První kapelou, která nás potěšila svojí hudbou, byla kapela Dětský pokojíček, vítěz iZUN Music Challenge 2016. Během jejich vystoupení se v zákulisí začala děvčata připravovat na první disciplínu. Dále se nám představila kapela Covers for Lovers, po které následovalo vyhlášení výsledků z rektorského dne, který se konal dnes dopoledne.

Návštěvníci Miss Agro

Ve čtvrt na pět jsme mohli poprvé spatřit naši desítku finalistek. Proběhlo představení, rozhovory a promenáda v šatech. Následovalo vystoupení všemi očekávané kapely Sto Zvířat, kteří to na podiu rozjeli a dav, který se během tří hodinek nahromadil v našem areálu, přivedli do toho správného varu.

Sto Zvířat

Ve čtvrt na sedm přišla na řadu druhá část soutěže. Mohli jsme vidět promenádu v plavkách, při které nám zazpíval Honza Nedvěd z kapely Bek Ofis, vystoupenínašeho krále Majálesu 2016 Vítka Klugera s jeho družinou a následovala takzvaná Speciální disciplína. Ta se odehrávala na atrakci, kdy dívky stály na stupíncích a velkými nafukovacími beranidly se snažily jedna druhou shodit.

Finaslistky při boji na atrakci

Mezitím probíhala zvuková zkouška legendární kapely Buty. Ve chvíli, kdy měla děvčata splněnou další disciplínu, se mohl rozjet mejdan. Na hity této kapely si minimálně pobrukoval snad každý a ten kdo ne, jako by nebyl.

Finálová desítka

Finálová desítka

Lehce po půl deváté naše oči potěšilo vystoupení ČZU Cheerleaders a pak přišel ten čas. Čas dozvědět se, která z deseti dívek se stane královnou ČZU pro tento rok. Vyhlášení se svorně ujali pan rektor prof. Ing. Jiří Balík, CSc., dr.h.c. a pan prorektor doc. Ing. Petr Heřmánek, Ph.D.

Dámy a pánové, dovolte nám představit Vám vítězky 18. ročníku Miss Agro v těchto kategoriích:

Miss sympatie Tiger se stala dívka s číslem 10 Michaela Šubrtová
Miss iZUN se stala dívka s číslem 2 Nikola Nejedlíková
2. vicemiss se stala dívka s číslem 5 Markéta  Santajová
1. vicemiss se stala dívka s číslem 4 Patricie Joglová
Miss Agro 2016 se stala dívka s číslem 7 Lada Pařízková

 

Vítězka letošního ročníku Miss Agro

Po vyhlášení přišla chvíle klidu, ale to bylo jen ticho před bouří. Když se ozvaly první tóny kapely Mydy Rabycad, před podiem propukl dav v taneční euforii, která trvala až do samého závěru jejich vystoupení. Poté se někteří návštěvníci přesunuli do univerzitního klubu Kruháč, kde se konala zdařilá afterparty.

Top 10

Nenechte si ujít rozhovory s kapelami a s vítězkou Miss Agro 2016 Ladou.

Mydy Rabycad

Plnoletost našeho festivalu byla oslavena velmi zdařile, proto doufáme, že i další ročníky budou minimálně stejně tak vydařené jako tento. Slunce, hudba, dobrá nálada – to jsou hlavní rysy Miss Agro. Příští rok to nepropásněte ani vy!

Autor:
Vendula Kovářová

Foto:
Filip Soukup
Pavel Moucha
Veronika Kysilková
Petr Zátka
Pavel Junek
Tereza Javůrková

izun.eu

Komentářů ( 2 )

  1. / OdpovědětMartin Kos
    Myslím, že by neuškodilo zvážit více ohleduplnosti vůči občanům Suchdola, kteří bydlí v bezprostřední blízkosti campusu a po osmé hodině snížit hlasitost hudební produkce na přijatelnou úroveň.
  2. / OdpovědětIvan Vavřík
    Ostatně noční klid je od 22 hodin. A studenti ať si řádí, mají na to nárok. My bydlíme hned za školou a už jako dítě jsem se výborně bavil studentskými eskapádami, majálesem a podobně. A na fotografii je vidět pan starosta Hejl. Tak tam se obraťte, zdá se, že se také dobře bavil.

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna