Slavoj Suchdol se chystá na sobotní turnaj přípravek

V sobotu 21. května se díky redakci internetových Suchdolských novin, TJ Slavoj Suchdol, agentuře ADHOG Advertising, s.r.o. i firmě Pribináček sejde na fotbalovém hřišti osm mužstev českých přípravek na turnaji.

DSC00865Od 9 hodin ráno, kdy je plánován slavnostní nástup všech mužstev: domácího Slavoje Suchdol, Dukly, Sparty, Slavie a Boheminas Praha a dále Slovanu Liberec, Hradce Králové a Viktorie Plzeň, se uskuteční svátek mládežnického fotbalu.

O travnaté hřiště se denně obětavě stará sekretář Slavoje Suchdol Michal Marsch, jehož zastihl náš reportér ve středu dopoledne na hřišti. Vodou skrápěl místa, která nejsou kryta automatickým systémem závlahy.

„Denně dvě, tři hodinky, teď jenom dopoledne, protože odpoledne se hraje, ale v létě to je třeba dvakrát denně zalévat,“ komentoval svou obětavou práci, bez níž by se hřiště nezachovalo v kvalitě nezbytné pro travnatý povrch.

Mužstva budou opět sedat na místech, která byly zprovozněny díky dotačním nabídkám Letiště Praha. Hned u vchodu každého přivítá informace, že na rekonstrukci suchdolského hřiště přispělo Hl. město Praha. Všichni se budou moci občerstvit s místech restaurace Na hřišti, kterou provozuje Zdeněk Ráž, podnikatel, kuchař a samozřejmě brankář a nyní i trenér A mužstva, a kam nelze jít v kopačkách. Pro mladší příbuzné hráčů přípravek je připraveno, jako ostatně vždy, pískoviště.

Foto: František Cinger

DSC00859 DSC00867 DSC00869 (2) DSC00873 Michal

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna