Chystá se tento týden…

COUNTRY BÁL S KAPELOU KLIKAŘI, PROMĚNY LEVÉHO HRADCE – VEŘEJNÉ SLYŠENÍ, SETKÁNÍ SE SUCHDOLSKÝMI JUBILANTY i SVĚTÉLKOVÝ PRŮVOD SV. MARTINA.

SUCHDOLSKÝ CITYCROSS 2016 v sobotu 5. listopadu od 10:30 hodin na stadionu za sokolovnou, ul. Za Sokolovnou, Praha-Suchdol.

  1. ročník Suchdolského CityCrossu – amatérského závodu na kolech
    Program:
    10:30 – registrace
    11:00 – závody dětských kategorií na oválu hřiště
    12:00 – závod hlavních kategorií
    Trasa: okruh v délce 2 km, závodí se dle kategorie na 30-45 minut
    děti – 100-500 metrů

kolo-2016

  • COUNTRY BÁL S KAPELOU KLIKAŘI v sobotu 5. listopadu od 20 hodin v Hostinci Na růžku, Roztoky

countrybalklikari_01

  • PROMĚNY LEVÉHO HRADCE – VEŘEJNÉ SLYŠENÍ v pondělí 7. listopadu od 18:00 ve sborovně v nové budově základní školy v Roztokách. Studii nově budované klidové zóny, rozptylové loučky a kolumbária představí roztočtí architekti E. a O. Smolíkovi. Popíší, jak bude na již vybudovaný plot oddělující soukromé a obecní pozemky navazovat další série oprav. Součástí veřejného slyšení bude přednáška PhDr. Kateřiny Tomkové o archeologickém průzkumu, který úpravám předcházel v červnu letošního roku.

 levy-hradec-2

 

  • JIŘÍ DĚDEČEK PRO FRESH SENIOR V PÍSECKÉ BRÁNĚFresh senior srdečně zve na hudební vystoupení Jiřího Dědečka v úterý 8. 11. 2016 v 16 hodin do Písecké brány. Vstup na pořad je volný.

dedecek

 

  • SLAVNOSTNÍ SETKÁNÍ SE SUCHDOLSKÝMI JUBILANTY v roce 2016 ve čtvrtek 10. listopadu od 12:00 v hotelu Galaxie.

Městská část Praha-Suchdol přeje všem jubilantům do dalších let hodně zdraví a spokojenosti. Všem, kdo se v letošním roce dožívají 70, 75, 80, 85, 90 a více let bude zaslána pozvánka na přátelské setkání, které se uskuteční v hotelu GALAXIE na Suchdolském náměstí. K příjemnému poslechu i k tanci nám zahraje kapela Color Club pod vedením Josefa Šráma. Ukončení programu se předpokládá mezi 14. a 15. hodinou.

  • SVĚTÉLKOVÝ PRŮVOD SV. MARTINA v pátek 11. 11. 2016.

MŠ Gagarinova a MK Rybička zvou děti a rodiče na společný Světélkový průvod. Sraz je na zahradě MŠ Gagarinova, pavilon Sluníčko v 17 hodin. Průvod se vydá ul. Na Mírách směrem k Brandejsovu statku. Součástí doprovodný program a vstupenkou je něco dobrého pro zvířátka (mrkev, jablko, tvrdý chléb).

lampionak-2016

 

  • DRACI NA BŘEVNOVĚ

Přijďte v neděli 13. 11. do kavárny kina Dlabačov (Bělohorská 24, poblíž zastávky Malovanka) a naučte se vyrábět draky z papíru a ze dřeva.

Základní materiál zajistíme na místě (za symbolický poplatek cca 50 Kč), přineste si ale nůžky, nožík, dlouhý provázek nebo vlasec a vodovky a štětce, ať si draky můžete pomalovat. Vyrábět budeme od 11:00 do cca 14:30 (pozor, výroba draka trvá zhruba dvě hodiny, přijďte tedy včas) a pak se vydáme pouštět na Ladronku (v 15:00 sraz poblíž tramvajové zastávky Vypich).

Mezitím si můžete zajít na divadlo, které bude od 14:00 v kinosále. Akce je určená dospělým a dětem s doprovodem. Těšíme se vás!

draci

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna