Chystá se tento týden…

SUCHDOLSKÉ ČERTOBRANÍ

neděle 4. prosince od 16:30 hod., zábavný program s velkolepou videomappingovou projekcí na Suchdolském náměstí

certobrani

MIKULÁŠSKÉ NADĚLOVÁNÍ

pondělí 5. prosince od 10 hod. pro nejmenší v Mateřském klubu Rybička (radnice)
                                                          od 17 hodin v Klubu DDM, Stehlíkova
                                                          od 17 hodin v kavárně Kravál na větvi (radnice)

 

Advent v Písecké bráně

Tradiční adventní program přichystal mnoho krásných zážitků. Těšit se můžete na rukodělné dílny, vánoční pohádky, skvělé koncerty a příjemná setkání ve vánočně vyzdobené barokní Písecké bráně.

pbrana

 

Mikuláš před Skleněným palácem

VÁŽENÍ ANDĚLÉ, ČERTI, MIKULÁŠOVÉ A MILÉ DĚTI Z PRAHY 6, přijďte v pondělí 5. prosince v 17:30 před Skleněný palác, náměstí Svobody 1, kde se koná nebeský a pekelný sraz.

Opečeme si buřty na čertově ohni, pojíme koláče přímo z andělské pece i jablíčka z Mikulášovy zahrádky. Pro všechny děti je připravena mikulášská nadílka a kdo přijde v kostýmu, obdrží speciální dárek.

mikulas

 

Vánoce v Praze 6

MČ Praha 6 pořádá již podruhé na „Náměstíčku“ více jak 14 ti denní pásmo vánočních akcí pro děti i dospělé. Součástí kulturního programu budou také stánky s občerstvením. Velké množství doprovodného programu, včetně hudebních a tanečních vystoupení, kulturně charitativních bazarů, školních vystoupení a pro nejmenší dětské dílničky. Přijďte si vychutnat opravdové Vánoce na Prahu 6.

vanoce-p6

 

MARIE FISCHEROVÁ-KVĚCHOVÁ známá i neznámá…

S tvorbou české malířky, ilustrátorky a oděvní návrhářky se můžete seznámit od pátku 9. prosince 2016 ve Středočeském muzea v Roztokách u Prahy. Výstava potrvá až do 26. března 2017

kvechova

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna