Chystá se tento týden…

Advent v Písecké bráně

Tradiční adventní program přichystal mnoho krásných zážitků. Těšit se můžete na rukodělné dílny, vánoční pohádky, skvělé koncerty a příjemná setkání ve vánočně vyzdobené barokní Písecké bráně.

pbrana

Vánoce v Praze 6

MČ Praha 6 pořádá již podruhé na „Náměstíčku“ více jak 14 ti denní pásmo vánočních akcí pro děti i dospělé. Součástí kulturního programu budou také stánky s občerstvením. Velké množství doprovodného programu, včetně hudebních a tanečních vystoupení, kulturně charitativních bazarů, školních vystoupení a pro nejmenší dětské dílničky. Přijďte si vychutnat opravdové Vánoce na Prahu 6.

vanoce-p6

 

MARIE FISCHEROVÁ-KVĚCHOVÁ známá i neznámá…

S tvorbou české malířky, ilustrátorky a oděvní návrhářky se můžete seznámit od pátku 9. prosince 2016 ve Středočeském muzea v Roztokách u Prahy. Výstava potrvá až do 26. března 2017

kvechova

 

Rozpustilejší oslava v C klubu ČZU

V úterý 13. prosince od 20:00 připravil iZUN.eu vánoční party, která bude stát za to. Není nic lepšího, než si přijít odpočinout od vánočního shánění dárků a strávit předvánoční čas ve všem velmi známém a oblíbeném prostředí. Na co se lze těšit?

  • Dj Pomo, Dj Zeekee
  • Karaoke
  • Soutěž o nejlepší tematický outfit
  • Vánoční atmosféra

Vstupné bude pouhých 40 korun, a i z toho vám zlevníme desetikorunu, pokud budete mít staženou aplikaci iZUN.eu.

 

Adventní koncert dětského pěveckého sboru ZŠ M. Alše MIKEŠ

pod vedením Evy Benešové a suchdolského velmi smíšeného sousedského příležitostného sboru SUCHDOL ZPÍVÁ pod vedením Kateřiny Nepustilové se koná ve čtvrtek 15. prosince 2016 v 18 hodin v kapli sv. Václava na Kozích hřbetech.
Spolupořádá MČ ´Praha – Suchdol.

Na programu bude adventní hudba od středověku až po současnost.

adventni-koncert-2016

 

Setkání s vůní jehličí a perníčků aneb adventní trh KÁ-VO-DÁRNA

Sdružení pro Nebušice za podpory MČ Nebušice pořádá v sobotu 17. prosince od 15 hodin ve Staré vodárně Sousedské setkání s vůní jehličí a perníčků aneb adventní trh KÁ-VO-DÁRNA. Čaj, grog, svařák, polévka. Můžete si přinést vlastní hrnek na nápoje, koupit si drobné dárky od nebušických prodejců. Degustace vánočního cukroví, přineste i vlastní na ochutnání.

Výtěžek z ochutnávky bude použit na pořízení venkovního projekčního plátna pro letní filmové projekce.

pozvanka_adventni_trh-nebusice

 

Adventní koncert v kapli sv. Anny v Horoměřicích

18. prosince 2016 od 16.00 hodin. Účinkují: Pavel Kohout (klavír) a Martina Sehylová (soprán). Program: světoví mistři baroka, klasicismu a romantismu.

 

Vánoční pohádka – Jak pan Mysliveček se všemi lesními přáteli oslavil Štědrý večer

Vánoční setkání Divadélka Romaneta s panem Myslivcem a paní Myslivcovou, děj plný písní a vánočních koled, kdy v závěru celý les plný zvířátek oslaví společně Štědrý večer.

Neděle 18. 12. 2016 v 16:00, Únětický pivovar

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna