Od března do května se staví objezd u Akcízu, doprava jen ve směru Horoměřice – Přední Kopanina

Od 5. března do 15. května má trvat plánovaná výstavba okružní křižovatky ulic K Tuchoměřicům – Tuchoměřická – Do Horoměřic v blízkosti autobusové zastávky U Václava. Suchdolským novinám to potvrdila radnice MČ Praha-Přední Kopanina s tím, že nastanou i změny – omezení v dopravě.

Podle informací SN bude fungovat pouze dopravní trasa ve směru Horoměřice – Přední Kopanina, tedy směrem k letišti i na ulici Chomutovskou. Vše je ještě v jednání, podrobnosti SN zveřejní, jakmile budou domluveny všemi zainteresovanými stranami. Změněný jízdní řád linek 161 a 312 bude platný od 5. 3., prozatím ještě není k dispozici.

Objezd bude postaven v těsné blízkosti pomníku sv. Václava

Objezd bude postaven v těsné blízkosti pomníku sv. Václava

Podle informací Ropidu bude během stavby zcela uzavřena silnice mezi Nebušicemi a touto křižovatkou a dojde k odklonění autobusových spojů mezi Bořislavkou a Přední Kopaninou bez zastavení přes obec Horoměřice.

Značka ohledně chodníku kolem objezdu

Značka ohledně chodníku kolem objezdu

Konkrétní podoba jízdních řádů a tras jednotlivých autobusových linek po dobu stavebních prací budou ještě předmětem jednání s dotčenými městskými částmi a obcemi na trasách linek 161 a 312.

Návrh kruhového objezdu

Foto: SN

Váš komentář ( 1 )

  1. / OdpovědětIng. Petr Hasnedl
    Popravdě jsem zvědav, jak se tam budou točit autobusy a kamiony, které tudy musí jezdit, když není dostavěn okruh!!!

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna