Chystá se tento týden…

Fresh senior klub – program březen 2017

Zveme seniory městské části Praha 6 na pravidelná kulturní a společenská setkání konaná v Písecké bráně nebo v Pelléově vile.

senior club

KLAS – koncert

Manželé Fišerovi se svými harmonikami. V úterý 7. března od 15:00 hodin, radnice Suchdol

 

Den otevřených dveří ZŠ M. Alše

Jako každoročně vás naše škola zve na návštěvu.

Tentokrát se na vás budeme těšit ve středu 8. března. Tak vezměte za kliku a pojďte dál…

Od 9:00 do 11:40 hod. máte možnost nahlédnout do vyučování. V 9:00 a v 11:00 hod. se zájemci mohou setkat s vedením školy a získat odpovědi na všechny zvídavé otázky. Škola pak bude pro návštěvníky otevřena až do 15 hodin.

Od 16 do 18 hodin můžete proplout školou během zábavné plavby pro všechny předškoláky a jejich rodiče. Vyplouvá se od vchodu do nové školní budovy.

DOD2-640x451

Akustický koncert

kapely HER ENGLISH BLOOD. Ve středu 8. března od 19:30 hodin, Kavárna radnice, Suchdol

 

Nedělní vodnická pohádka na pivovarské půdě

Neděle 13. března od 16:00 hodin, Únětický pivovar

Pohádkový příběh Vodníka Hromajzlíka a Vodnice Bublinky u rybníčku Kalužníčku. Za pomoci svých vodních přátel – pana Čápa Klapyklapa, Kapra Petra a Ropuchy Chachachy přelstí zlou a panovačnou Žábu-Ježižábu a mohou mít konečně svou pravou vodnickou svatbu, kde všichni hráli, zpívali a breketali. „…ryby, raci, štiky, kapři, i ta malá žabička, všichni spolu svorně žijem pod hladinou rybníčka…“

Autoři, scéna, hudba, texty, režie: Jaroslava Nárožná, Roman Korda. Hrají a zpívají: Jaroslava Nárožná, Roman Korda a externí hosté. Délka trvání: 45 min.

 

 

 

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna