Chystá se tento týden…

Dejvická Live

Srdečně zveme na populární diskusní setkání s významnými osobnostmi Prahy 6 na prknech Divadla Semafor. Pozvání tentokrát přijali hudebník a vizuální umělec Milan Cais a herečka Dejvického divadla Klára Melíšková.

f197_5742

Klub aktivního stáří – KLAS

Klub aktivního stáří – KLASKlub aktivního stáří KLAS se pravidelně schází v úterý dvakrát do měsíce ve velké zasedací místnosti na suchdolské radnici ve třetím podlaží. Zasedací místnost je přístupná výtahem ze dvora radnice.

Členky klubu připravují na tato setkávání zajímavý doprovodný program, jako např. literární či filmové besedy se zajímavými hosty nebo setkání s hudebními či divadelními umělci.

Program na březen 2017:

úterý 21. 3. od 15 hodin – PRÁVNÍK RADÍ SENIORŮM – beseda s JUDr. Zlatou Kohoutovou

 

Koncerty Na kopci

Koncerty na kopci jsou charitativní kulturní projekt, ve kterém se snažíme oslovovat kvalitní hudebníky různých žánrů a zvát je sem, do centra Střešovic, na kopec, aby zahráli pro místní, i pro veřejnost z širšího okolí Prahy 6. Výtěžek je pak věnován na konkrétní charitativní projekty.

f197_5772

 

Hravé čtení s Adélou: PAT a MAT

… a je to! S písničkami a tvořivou dílnou pro děti od 3 – 6 let. Od: 16:15 hod. Vstup volný. více zde:

pat a mat

 

Městská část přivítá jaro

Suchdol spolu s obcí Únětice zvou všechny obyvatele na vítání jara. Setkání se uskuteční u Vrby zapomenuté v údolí Únětického potoka v neděli 26. března od 15 hodin. Kromě krátkého hudebního programu v podání sboru Suchdol zpívá a souboru Rybičky bude součástí i hlasování o vítězi fotografické soutěže Grand salix oblitterata photo 2016.

 

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna