Mužstvo ČZU začalo soutěž porážkou

„Po úspěšné generálce, kdy jsme dokázali porazit silnou rezervu Střešovic, jsme doma přivítali Čakovice,“ uvádí web fotbalistů TJ ČZU. „Soupeř, proti kterému jsme prozatím dokázali získat ze tří klání pouze jeden bod, tudíž podcenění nepřipadalo v úvahu.“ Jenomže vše dopadlo špatně. Po bezgólovém poločasu skončil zápas 0:2. ČZU je 7., Čakovice 13! Tak snad příště v Třeboradicích, ale to bude taky těžké.

 

Referát ze zápasu dále říká: Před zápasem jsme jako tradičně počítali nepřítomné. Mezi ně se postupně zařadili Zis, Lumír a nakonec i Mára. Takže sestava se měnila doslova za pět minut dvanáct. Do zápasu jsme vstoupili mírně lépe než hosté, ale dlouho jsme si žádnou pořádnou šanci nevytvořili. Úroveň zápasu odpovídala typickému prvnímu kolu, takže si diváci, kterých na naše poměry dorazilo docela dost, moc fotbalové krásy neužili.

Jediné vzrušení, které je mohlo vyvést z opalování se, byly dvě šance, které jsme si připravili díky několika přihrávkám z první. Bohužel vždy kousek k samotnému zakončení chyběl. Hosté v první půlce hrozili pouze střelami ze střední vzdálenosti a s těmi si Krhy v brance bezpečně poradil.

To se zřejmě nelíbilo novicovi Marošovi, který vymyslel malou domu tak umně, že první u míče byl hostující útočník a lobem překonal vyběhnuvšího Krhyho. Štěstí ale nakonec stálo při nás, když Malý Márty dokázal tento požár jen tak tak uhasit a vykopnul míč z brankové čáry včas. Hosté samozřejmě protestovali, ale sudímu se hodinky s nápisem „GOAL“ nerozvibrovaly, a tak hra pokračovala dále. První půle branku nepřinesla, proto se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

Podrobnosti: tjczu.webnode.cz/news/prvni-zapas-a-je-po-progresu/

 

Závěr: Hodnocení tak není těžké. Od nás podprůměrný výkon a hosté prostě chtěli vyhrát víc. Nezbývá než jim sportovně pogratulovat a hledět před sebe a na sebe především. Příští kolo jedem do Třeboradic, kde to je vždycky „slušnej fičák“ a pokud k tomu přistoupíme stejně, tak budeme mít Velikonoční nadílku v předstihu zaručenou.

Vývoj utkání: 0:1 (62. min.), 0:2 (89. min.)

 

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna