Chystá se tento týden…

Beseda s kriminalistou plk. Jiřím Markovičem

úterý 4. dubna, od15.00 hodin, KLAS –RADNICE

 

Rudolf II. – legenda a skutečnost

Přednáška Pavla Kukalastředa ve středu 5. dubna od 15.00 hodin, Horizont (vstupné 20 Kč)

 

Cesta Jižní Amerikou

Cestovatelský večer. Středa 5. dubna od 19.00 hodin,  Kavárna radnice

 

Závody dětí na odrážedlech s MK Rybička

Mateřský klub Rybička zve děti a rodiče na ZÁVODY DĚTÍ NA ODRÁŽEDLECH, KOLOBĚŽKÁCH a jiných strojích. V pátek 7. dubna 2017 od 9:30 do 11:00 hodin na hřišti Na Rybářce.

zavody odrazedla

 

Velikonoční dekorace 

Tvůrčí dílna pro dospělé i školní děti. V pátek 7. dubna od 16.00 hodin, MK Rybička, radnice, (vstupné 50–80 Kč)

 

Jarní VÍTÁNÍ OBČÁNKŮ

V sobotu 8. dubna 2017 od 10 do 12 hodin se na suchdolské radnici uskuteční jarní Vítání nejmladších občánků naší městské části.

Městská část nemá evidenci nově narozených dětí, proto žádáme případné zájemce, aby se sami přihlásili a to nejpozději do pátku 31. března 2017 paní Zuzaně Krumpholcové osobně, telefonicky (tel. 222 361 419) nebo e-mailem (kulturapraha-suchdolcz).

Pro přihlášení budeme potřebovat znát následující údaje: jméno a datum narození dítěte, adresu trvalého bydliště, rodiče včetně jejich kontaktu (ideálně e-mail a mobilní telefon). Rodný list dítěte není potřeba.

 

Ukliďme svět, Ukliďme Česko, Ukliďme Suchdol a Sedlec

V sobou 8. dubna 2017 se můžete zapojit do mezinárodní akce Ukliďme svět, ukliďme Česko a pomoci nám uklidit naše okolí. Zájemci si mohou na radnici vyzvednout pytle na odpad. Můžete uklízet sami či s partou přátel i jiné lokality. Pytle pak zanechte někde u komunikace a nejlépe nám to oznamte, aby je bylo možné následně odvézt. Nebo můžete přijít na námi vybraná místa a zapojit se s námi do úklidu.

uklid jaro 2017

 

DUHOVÁ POHÁDKA

divadelní pohádka pro děti. V sobotu 8. dubna, od 16.00 hodin, Kavárna radnice, (vstupné 70 Kč).

 

Velikonoční zajda

V neděli 9. dubna se na Vás od 14 hodin na Šesťáku na Vítězném náměstí těší velikonoční zajda. Spolu s ním bude připraven i bohatý kulturní program pro děti i dospělé. Vstup na akci je zcela zdarma.

f197_5789

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna