Odpad u prodejny

Nová fotosoutěž: Co hyzdí Suchdol?

Po loňské soutěži, seriálu o nejhorší chodník na Suchdole přináší čtenářská iniciativa další námět. Co hyzdí Suchdol?

 

Čtenář, jehož totožnost redakce zná, zaslal ke zveřejnění fotografie „neustálého nepořádku u obchodu na Výhledském náměstí. Opřený odpadní papír o zeď, otevřený kontejner s odpadky, ve kterém hrabou bezdomovci a mezi tím se naváží čerstvé zboží, a to chléb i pečivo v přepravkách. Nikomu to nevadí a zejména to nevadí zastupitelům obce, kteří jistě, jak by toto činil obyčejný občan, vystavili by mu tučnou pokutu.“

Prodejna je hojně navštěvovaná nejen lidmi z Výhled, ale i z dalších částí Suchdola. Široká a pestrá nabídka, včetně úseku uzenin, salátů a chlebíčků, přiměřená finanční náročnosti nákupů, je dostatečným důvodem k návštěvě.

Autor fotografií je na tento obchod víceméně odkázán, o to víc ho mrzí nepořádek, který není tak těžké uklidit a nezbytný odpad související s prodejem lépe uspořádat.

          

 

 

Milí čtenáři, berme tento počin jako podnět ke kritickému pohledu kolem nás. Není důvod se na to, co podle vašeho názoru hyzdí MČ Praha-Suchdol, kritickým okem fotoaparátu nepodívat.

 

Redakce Suchdolských novin

 

Komentářů ( 2 )

  1. / OdpovědětVenca
    A co bývalá cukrárna na rohu ulic Stehlíkova a Internacionální to je slušná džungle i se zvířaty uvnitř.
  2. / OdpovědětKubajz
    Ten papír je srovnaný a svázaný a očividně čeká na odvoz pryč, případně až si to někdo vezme do sběru. Ten binec okolo popelnic není hezký, to je pravda, ale na některých zahradách je mnohem větší bordel. Zase hledáte senzaci kde není...

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna