Nejvíc hlasů pro osvěžení na náměstí

V hlasování nazvaném Trumfy pro Suchdol, v němž se vyjádřilo 463 občanů, což je podle radnice téměř 9% oprávněných voličů, nejvíce hlasů – 265 – dostal návrh na osvěžení na suchdolských náměstích.

 

 

Navrhovatel Pavel Beneš s předpokládaným rozpočtem 80 tisíc Kč chce osvěžit prostředí Suchdolského i Brandejsova náměstí a u Selského trhu poskytnout možnost pro umytí nakoupeného ovoce a zeleniny před požitím.

 

Na dalších místech se umístila Houpačka pro všechny generace, získala 183 hlasů, dále Skoč do pole! se 156 hlasy, jako čtvrtý nápad se umístil návrh Street Workout hřiště se 118 hlasy.

 

Adéla Skálová navrhla pro Komunitní zahradu houpačku, která by udělala radost dětem, maminkám i seniorům. Předpokládaný rozpočet: 20 tisíc Kč. Nápad Kláry Černé Skoč do pole! předpokládá zabudování zemní trampolíny o rozměrech 156×156 cm na Suchdolském náměstí do kvadrantu u Platanu s kruhovou lavičkou. Street Workout hřiště mělo doplnit na Výhledském náměstí nabídku sloužící nyní dětem i seniorům. Navrhl Jan Pinta, předpokládaný rozpočet 120 tisíc Kč.

 

       

 

Více o všech návrzích:

http://www.suchdolskenoviny.cz/2017/05/26/o-projektech-v-ramci-zijeme-zde-spolu-nas-rozpocet-se-bude-hlasovat-od-30-kvetna-do-6-cervna-2017/¨

Pořadatelé děkují všem navrhovatelům za aktivní účast v pilotním ročníku participativního rozpočtování a také pracovnicím knihovny a úřadu za pomoc při zajištění hlasování.

 

Komentářů ( 3 )

  1. / OdpovědětIvan Vavřík
    Pane bože, to je kravina. Vavřík
  2. / OdpovědětMichal Ui
    Pítko je nejlepší a nejužitečnější nápad a je pro všechny generace. MiUi
  3. / OdpovědětIvan Vavřík
    Dobře pítko může sloužit, ale co ty rozbité chodníky a silnice? Mě to připadá, že když máme na Suchdole dosti problémů s veřejným prostorem, který je na úrovni 80. let minulého století a my tady budeme populisticky instalovat jedno pítko, které tam již dávno mohlo být a instalovat trampolínu skoč do pole, tak mi to připadne, jako když teče do baráku děravou střechou a my vymalujeme sklep. Jedná se absolutně nekoncepční populistickou kravinu.

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna