Kamýcká od Brandejsova náměstí získává tvář

Rekonstrukce vozovky, budování kanalizace i lepší odtok deště v ulici, pravda, s maličko monumentálními vjezdy na soukromé pozemky, to je dnešní podoba Kamýcké ulice od Brandejsova náměstí po Kosovu ulici.

Čeká snad už jen na asfaltový povrch. Ukázalo se, že vyloučení vozidel nad 6t se osvědčilo, proud osobních automobilů se objízdnou trasou valí docela bez problému. Nedlouho po začátku celé operace se povedlo zprůjezdnit i ulici Pod rybníčkem a Údolní, takže lidé ze starého Suchdola mohou v relativním klidu využívat i tento objezd.

Opravy úseku Kamýcká od Brandejsova náměstí k Akcízu svědčí spíš o tom, že se rekonstrukce této části vozovky zřejmě jen tak nerozběhne, ale radnice bude občany jistě včas informovat, co a jak.

Redakce tak nabízí několik fotografií dokumentujících postup prací, které by mohly skončit v termínu.

 

          

 

           

 

Foto: SN, František Cinger

Váš komentář ( 1 )

  1. / OdpovědětMartin Kos
    Dobrý den, rád bych polemizoval s Vaším tvrzením, že proud aut se valí objízdnou trasou zcela bez problémů. Ulicí Kosovou, která stavebně naprosto nevyhovuje pro tak exponovaný obousměrný provoz (je prostě úzká) projíždějí i kamiony, zcela určitě přesahující hmotnostní limit, v exponovaných časech není možné v ulici K Horoměřicům z jedné strany na druhou protože tam nikdo nepostavil provizorní přechody pro chodce. Nevinil bych z toho naši radnici, spíše Technickou správu komunikací, která má tuto opravu Kamýcké na starosti.

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna