BĚH PRO KUŘE 2018 Na Vypichu

Charitativní běh nesoucí název Běh pro Kuře je zábavný a zážitkový běh pro celou rodinu. Běh startuje ve 20:45, ale akce má celodenní program již od 11:00 hodin.

Dětský běh začíná v 16:00, který je určen pouze pro ty nejmenší a to děti do 10ti let. Druhý běh startuje ve 20:40 a je rozdělen na dvě části a to 3km a 5km. Běh se dá v klidu ujít i chůzí a čekají na Vás zábavné zóny, ve kterých nebude chybět hudba, která Vás povzbudí a nabije energii! Více informací o zónách naleznete ZDE.

Co to je Běh pro Kuře?

  • Běh pro kuře je charitativním zážitkovým během pro celou rodinu na podporu nadace Pomozte dětem, která pomáhá dětem na celém území České republiky již 20 let. Maskotem je žluté kuře s červenobílým kruhem, které jste již možná potkali. Trasu si můžete proběhnout nebo také projít a užít si tak noční atmosféru v parku. Nemusíte se bát, že by byla na trase úplná tma. Kromě Měsíce nad hlavou Vám na cestu budeme průběžně svítit při probíhání čtyřmi speciálními zónami. Těšit se tak můžete na hororovou, pěnovou, světelnou nebo barevnou zónu.  Na běh se budete moci zkrášlit zakoupením upomínkových předmětů s tématikou Kuřete, ale třeba i barev nebo svítících tyčinek apod. Nezáleží na tom, jak jste velcí, zda běháte s větrem o závod nebo sotva jdete jako šnek, zda jste bílý nebo žlutí, Čech nebo cizinec. Zde je důležité ukázat, že máte srdce pomáhat a zůčastníte se s celou rodinou, přáteli a kolegy z práce pro dobrou věc. A pokud nikoho nemáte, přijďte klidně samotní, zde si jistě najdete spoustu nových přátel. Budete se bavit, tančit, radovat, smát se a dokonce i Kuře Vás bude čekat na trati! Tak nabijte baterky do foťáků a kamer a doražte podpořit dobrou věc se všemi, koho znáte!

Kdy

  • Začátek akce je ve 12:00 hodin
  • Dětský běh začíná v 16:00 hodin
  • Rozcvička před hlavním večerním během začíná ve 20:30 před pódiem
  • Hlavní večerní běh začíná ve 20:45 – běžci se seřadí u startovní brány

Kde

  • Akce probíhá na Pražském Vypichu, přímo před oborou Hvězda.
  • Hlavní běh povede v oboře Hvězda, výběh je od hlavní vstupní brány od Vypichu.

Co na akci bude?

  • Na akci se můžete těšit na spousty stánků s občerstvením, sportovními potřebami, edukační vstupy, pouťové atrakce pro děti, Gladiátorskou zónu a další doprovodný program pro všechny věkové kategorie.
  • Během akce vystoupí řada známých osobností jako například Ondřej Ruml, Sabina Křováková, kapela KRANZ, Sharlota a Abde a další. Celým dnem vás provede Patricie Solaříková, jakožto moderátorka akce spolu s Bárou Hlaváčkovou.

Jak se připravit a obléknout?

  • V rámci celodenního programu na vás čeká spousty zábavy. Čekají Vás běžecké soutěže, Gladiátor race a různé atrakce. Doporučujeme tedy přijít ve sportovním a pohodlném oblečení, případně si s sebou vzít i něco na převlečení.
  • Co je důležité si nezapomenout je dobrá nálada.

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna