Prosím, probuďte se! Otevřený dopis pana Ing. Lubomíra Martínka

Dobrý den, vespolek.

Nejprve dovolte, abych vám popřál vše nejlepší, v souvislost se státním svátkem, hlavně zdraví.

Věnujte, prosím, pozornost údajům v této studii: Studie ukázala vliv znečištěného ovzduší na úmrtí na covid.

Potvrzuje se, co jsem na konci léta predikoval, vzhledem k okolnostem, jen v rodinném kruhu. Bohužel má předpověď se naplňuje. Zásadní vliv na kvalitu ovzduší má česká, potažmo pražská kotlina. Ovšem Praha by mohla mít lepší podmínky – stačilo by dokončit Pražský okruh.  Odpůrci,(např. Hejl, Lněničková, 3 senátoři, Dolní Chabry atd.), kteří ze sobeckých důvodů  blokují nejen část pod Suchdolem, ale nyní i východní část, stavbu 511, fakticky dělají ze všech Pražanů kuřáky – s patřičnými následky na zdraví a potenciální náchylností k nákaze koronavirem.

Pane Hejle, kdysi jste se mi vysmíval, když jsem se Vás ptal, zda si uvědomujete, že svým postojem máte na svědomí pár lidských životů. Nevím jak dlouho Vám ta ironie vydrží; doufám, že se dožiji doby kdy budete brán k odpovědnosti. Na druhou stranu zde máme nedbalostní pochybení orgánů státu a samosprávy.

Pane Hřibe, před 3 roky jste se usnesli, pro urychlení výstavby 511, na výkupu pozemků od občanů, aby ŘSD nemuselo čekat na vyřízení staveb. povolení.

Kolik hektarů pozemků jste za ty 3 roky vykoupili? Oceňuji Vaši pomoc v nemocnici.

Pane Scheinherre, nevím jaké máte pravomoci, ale pakliže úředník neobešle k jednání všechny odpůrce a jednání se musí opakovat, opravdu ho nemůžete nějakým způsobem postihnout? Každý uhraný rok (oddálení realizace) je dobrý.

 

Pánové, prosím, probuďte se! Děkuji.
Ing. Lubomír Martínek

zasláno 28.10. všem spolkům a starostovi P6, MHMP č.j. 1660953/2020

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna